Saturday, April 05, 2014

Floral Mask by Dian Pixy ♥

www.tips-fb.com



KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK

Mask (peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia.
99.99% pasaran mask Malaysia hari ini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bau.

FUNGSI PRODUK
melindungi kulit dari pencemaran
lembut tanpa menipiskan kulit

*EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil 
*MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
*MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yang menjadi punca jerawat
*SANGAT DIGALAKKAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

7 BAHAN AKTIF PRODUK :

terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk 
membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

INFO LAIN :
*jauhi dari kanak - kanak* boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita 
seawal 12tahun
*halal dan muslim product

CARA PENGGUNAAN FLORAL MASK 


  • Cuci muka dahulu
  • Seeloknya, sebelum menggunakan floral mask ini, gunakan tuala yang  telah disteam atau direndamkan dengan air suam untuk membuka pori2 muka
  • Sapukan mask dimuka kecuali dibahagian mata dan mulut,  biarkan mask mengering dalam masa 20 - 25 minit 
  • Apabila rasa muka seperti tegang, tarik mask yang telah kering tadi bermula dari BAWAH tau !!
  • Untuk kesan terbaik, selepas menggunakan mask nie, cuci wajah dgn air dingin untuk tutup liang pori yang terbuka..dan kalau ada boleh pakai  toner dan diikuti pelembap. 
  • TETAPI BAGI YANG MUKA JERAWAT, TAK PAYAH GUNA PELEMBAB..SEBAB IA AKAN MEMBUAT KAN MUKA LAGI BERMINYAK DAN BERJERAWAT

TESTIMONI 








Mereka sudah, anda bila lagi? Jom dapatkan harga istimewa dari ninie. Just whatsapp/sms: 013 360 3032 nak pm kat fb pun boleh juga: ninie azriena (n_n)

6 tinggalan nota:

Akeyla Azmi said... Click To Reply!

wahh. How much is it? Hihihi mcm nak je T_T

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Akeyla Azmi harga dia rm39.90 postage rm 6 sm dan rm 9 ss..nak murah lagi boleh whatsapp kita dear ;)

Sabrina SA said... Click To Reply!

mcm best je! :DD

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Sabrina SA mmg best pun dear..meh lah whatsapp kita..hrga murah je =D

eintan nurfuzie said... Click To Reply!

hye2.. lama cik en x jenguk sini..
masih ingat cik en?
pencarian cik en dan blog?
ehhehe.. :)

Rose Azadir said... Click To Reply!

Assalamualaikum, cam best je mask nie, cam nak try jer...anyway saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

tinggal jejak :)