Sunday, July 11, 2010

air mata,,pliz jangan keluar..=(

www.tips-fb.com

kenapa jadi lagi benda yang ninie cuba elakkan??
ninie dah cuba buat yang terbaik
tapi tetap jadi juga
kenapa kita jadi camnie??
kenapa tak dari awal jer awak cakap camtue kat saya??
kenapa awak?

saya tahu kita jauh
saya tahu kita selalu gaduh
tapi saya tetap bertahan
saya minta maaf
kali ni kata2 awak betul2 buat saya kecil hati dan marah
saya takkan pernah lupakan semua tu dengan mudah awak

AIR MATA

tolonglah berhenti dari terus keluar dari mata ninie
ninie minta sangat2..jangan mengalir lagi
ninie kena kuat, ninie kena tabah
ninie tak boleh mengalah

minta maaf sangat2 kat rakan2 blogger
mesti sumer boring bila dtg blog ninie
asyik2 ninie citer sal kesedihan ninie
ninie minta maaf sangat2
ninie cuma bley luahkan kat cnie jer
minta maaf sangat2 korang..=(

ninie perlu rehat
ninie dah cukup penat fikirkan sumer nie
mungkin ninie perlu bersendiri

YA ALLAH..
kuatkan semangat hambaMU ini
hanya padaMU aku mengadu
berikan aku ketenangan hati
jangan biarkan aku tewas dalam perjuangan ku ini

note: air mata masih mengalir sampai skung..=(=(=(




71 tinggalan nota:

Tina Farhana said... Click To Reply!

sabar k ninie. mugkin ujian Allah semua tu. byk istighfar k.

ninie_azriena said... Click To Reply!

tina: tanks sis..

[muni] said... Click To Reply!

sabar eh..
kuat tau..
ninie kan kuat.. :))

ninie_azriena said... Click To Reply!

muni: emm..ninie tak kuat kali nie..
dugaan berat sgt2..
dah ah nak xam nie..
=(

ninie_azriena said... Click To Reply!
This comment has been removed by the author.
krole said... Click To Reply!

wak krole pon rse cam wakni..krole hrp wak bersabaq bebyk..bykkan brzikir bab dgn buat g2 kta le dptkn ktenangan...amin...

ninie_azriena said... Click To Reply!

krole: emm..tanks..ninie cuba sabar..mungkin nie kali terakhir syg kat org..pasnie malas pk dah.

Mijie said... Click To Reply!

banyak kan bersabar nye nini..mungkin ad hikmah di sebalik apa yg berlaku..

ninie_azriena said... Click To Reply!

mijie: emm..ninie asyk diuji..ninie kena kuat..tanks mijie..

Kampungku2u said... Click To Reply!

luka lama berdarah kembali haha... sabar ya hari mgu kena happy jom nak kuar ni tengok wayang.... :) smga tabah dalam mencari erti hidup....

ninie_azriena said... Click To Reply!

kampungku2u: emm..nampak gaya cam tue lah..
blom jmpa yg sesuai kowt..

Mas said... Click To Reply!

em, sbr k ninie...kita masing2 punya masalah yg hampir sama...

ninie_azriena said... Click To Reply!

mas: emm..ninie cuba mas..harap kita dpt tempuh masalah ni sama2 yer..

Cik Mimie Hanimi said... Click To Reply!

ninie...sabar k...awk kne kuat kn semangat...mgkin selama ni awk byk khayal dgn duniawi n ALLAH bg dugaan ni tuk awk kembali kepadanya...be strong k...

REMEDY said... Click To Reply!

Setiap sesuatu yang berlaku pasti ada hikmah disebaliknya..ninie kena percaya pada qada' dan qadar, Allah maha mengetahui, dia takkan beri ujian kepada makhluknya tanpa memberi jalan penyelesaian.

Saya Adalah 'Cik Putput' said... Click To Reply!

ninie..pape pun prob awk..sabar ye dear..jgn terlalu fikirkan..just bnyk berdoa ye..apepon ujian yg diberikan oleh Allah pada ninie, adalah kerana Dia tahu ninie mampu tabah dan hadapi ujian tersebut..so dun give up ye dear.. :)

Cik Shiqa said... Click To Reply!

banyakkn bersabar k... take care

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik mimie: emm..mungkin juga..ninie cyba jadi kuat..tanks sgt2 yer mimie..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

remedy: yup..ninie tau tue..ninie akan selesaikan sumer ni dgn baik..tanks,,,

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik putput: huhu..ninie boleh!! tanks dear..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik shiqa: sabar!! yup,,tanks..(n_n)

*Fawa* said... Click To Reply!

x mau mcm nih la ninie..sabar k....hurm....

ninie_azriena said... Click To Reply!

fawa: ninie tak kuat..=(

caliph shuriken said... Click To Reply!

sabar ek.. keadaan kita sama jaa..

nsib baik msih ada sokongan family biar apa pun yg blaku...

ninie_azriena said... Click To Reply!

caliph: emm..betul juga..kwn2 banyak membantu..tanks yer..

iqbalsyarie said... Click To Reply!

ish...gaduh ngn sape ni?erm..Allah sentiasa ada...
Latest post:Menarik!Kisah pemabuk bersolat

ninie_azriena said... Click To Reply!

iqbalsyarie: emm..betul2,,ninie sentiasa berdoa..moga segalanyer dipermudahkan..tanks..

ikeen said... Click To Reply!

nape cedey2 nie??...

kay-N said... Click To Reply!

hmmm jgn sedey sgt ninie..mebe de hikmah nye kn..hu tabah k!!! xpe nanges je klo xthn..nanges bkn lemah~

ninie_azriena said... Click To Reply!

kay-N: emm..ninie tahu..ninie kena tabah,,tanks sgt2 yer,,

ninie_azriena said... Click To Reply!

ikeen: ader prob ah ikeen..=(

Hamzah Ian said... Click To Reply!

sabar2..

ninie_azriena said... Click To Reply!

hamzah: ninie cuba..tanks..

Nur Hayaty said... Click To Reply!

ninie..yaty tak leh post kat chitchat box plak..takpela kat cni jela..

ninie, yaty taklah ariff ttg cinta tapi apa yang yaty leh bagi tau..setiap yang terjadi pasti ada hikmah disebalikNYA...always remember, apa yang jadi pada diri kiter sume keizinan yang MAHA ESA.jika ninie dpt melepasi ujian DIA, insyaAllah ada reward yg akan ninie dpt.Alhamdulillah setakat ni, yaty bersyukur sgt2..setiap ujian yang melanda dlm hidup yaty, Allah beri yaty ketenangan utk menghadapi ujian DIA.serius ninie..nikmat Allah yang paling bermakna adalah KETENANGAN dlm menghadapi UJIAN.kerana tak semua org dpt ketenangan bila mereka dilanda ujian...yaty sering muhasabah diri kerana dgn itu yaty akan th apa salah yang yaty buat n taubat pada Allah...maaf pnjang plak komen ini..sekadar mengingati antara st sama lain.wa'allahu'alam..=]

ninie_azriena said... Click To Reply!

yaty: takper..ninie tak kisah ah..lagi panjg pown takper..
ninie dah bnyk kali kena camnie
tapi yg kali nie plg sakit
coz ninie dah syg dia sgt2..
tak tau ah mana silap nya..
mmg satu tamparan besar pada ninie..
ninie akan cuba bersabar..

tanks sgt2 yaty
ninie akui ninie dah hilg smgt sgt2 tadi
tapi bila yaty bg smgt camnie
ninie rasa semangat..

moga ninie dapat harunginya..

Norhayati Rostam said... Click To Reply!

sama2.hee~
wakaka.
sorry~
relax rinie.
sementara je ni.

ninie_azriena said... Click To Reply!

yati rostam: hehe..(n_n)

farysa said... Click To Reply!

sbr la n berdoa
insyallah akan ada matahari yg akan mnyinar di dpn nnt
=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

farysa: insyaallah..amin..

Adnazthie said... Click To Reply!

S abar
A nda, akan
B eroleh
A nugerah
R ahmat

ninie_azriena said... Click To Reply!

adnazthie: emm..tanks sgt2..(n_n)

alinac lover said... Click To Reply!

rileks..jgn ngis lg~

ninie_azriena said... Click To Reply!

alin: ok syg..ninie try..(n_n)

Gransazer said... Click To Reply!

sabar ye ninie..takmo nangis2 lg..

ninie_azriena said... Click To Reply!

gransazer: emm..bila malam jer, ninie mula rasa cdey yg sgt2..=(

Ahmad Zaki said... Click To Reply!

Iklim - Air Mata Kasih


Ku layarkan bahtera ini
Kerna di dada terpatri cinta yang suci
Siapa sudi bertanya
Luka di hati adakah menitis lagi

Mengalir dalam jiwa
Tidak kelihatan di pandangan mata ooo...
Menerjang ruang rongga kosong tiba-tiba
Madu kasih tidak kesampaian oh...

Airmata...
Tidak kan bisa merubah perjanjian
Andai kasih...
Harus berpisah kecundang di tengah jalan
Apakah...
Kita terpaksa berkorban demi cinta
Sampai masa...
Yang menentukan tangisan akan reda semula

Airmata tidak kan bisa
Merubah perjanjian
Sampai masa yang menentukan
Bahgia 'kan menjelma semula...

~ataicha~ said... Click To Reply!

byk2 bersabar erk ninie..

Nur Su'aidah said... Click To Reply!

sabar!!! :D

::cdot the dot:: said... Click To Reply!

huwaaaaaaaaaaaaaa...napa ni yang??

kadang2 org yg pling kita syg la, yg pling susah utk disayangi..

ninie_azriena said... Click To Reply!

ahmad zaki: wa..
syahdunya lagu nie..
cdey tol baca lirik nyer..
tanks ah..

ninie_azriena said... Click To Reply!

ataicha: yelah..tanks..

ninie_azriena said... Click To Reply!

nur su'aidah: tanks dear,,
ninie akan cuba..

ninie_azriena said... Click To Reply!

cdot the dot: emm..
ntah lah

pu3mas89 said... Click To Reply!

awak jgn la sedih... nanti saya sedih jugak !!!

ninie_azriena said... Click To Reply!

pu3mas89: emm..ye syg,,ninie kuat..

nas said... Click To Reply!

ko pujuk ar mate ko..jangan bagi airnya keluar,,,huhu...chill n saba ea..ehehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

nas: emm,,,ok..
tanks..

NaNaJoe said... Click To Reply!

air mata ni kdg2 elok dikeluarkan.
kdg2, kesedihan itu keluar dgn air mata.. :)

azieda razak said... Click To Reply!

salam ninie...
xmoh sedey... idup ni perlu enjoy... sy tau sy xberada di tempt awk... tp sy penah rse kes yg hmapir sme dgn awk... TUHAN adalah segalanye dan hanya DIA yg perlu kite syg sgt2...

ninie_azriena said... Click To Reply!

nana: emm..btol tue..
rasa lega sgt bler dpt kuarkan..
tanks nana

ninie_azriena said... Click To Reply!

azieda: wsalam..
yer..tanks yerk

munna said... Click To Reply!

bersedih lagi ke

amira said... Click To Reply!

don't be too sad... wake up from your sadness... you'll find the better one..
chaiyok!

ninie_azriena said... Click To Reply!

munna: emm..yela..

ninie_azriena said... Click To Reply!

amira: emm..but ninie syg dia sgt2..
mgkn dia yg terakhir sis..

@ien_R@z said... Click To Reply!

salam..

la tahzan... ^__^

jangan bersedih kerana anda masih memiliki doa, anda boleh bersimpuh di hadapan pintu-pintu Tuhan Yang Maha Kuasa, memohon agar diberikan ketenangan. Anda juga masih memiliki waktu sepertiga akhir malam sebagai waktu mustajab dan masih memiliki waktu untuk menyerahkan segalanya kepada Allah dalam sujud.

ninie_azriena said... Click To Reply!

@ien_r@z: emm..tamks dear..ninie dah ok..(n_n)

Anna Da Lady said... Click To Reply!

setiap org mesti ada masa sedih, mesti ada masa gumbira.satu cara yang bagus ialah berkongsi kesedihan di samping kawan2 tersayang, melalui blog ini..tabahkan hati ye, sis

ninie_azriena said... Click To Reply!

anna da lady: emm..tanks sis..
ninie dah ok n bersemangat skung..

(n_n)

ard said... Click To Reply!

sabar, k :|

ninie_azriena said... Click To Reply!

ard: huhu..
tanks..
sumer dah beres..

(n_n)

tinggal jejak :)