Monday, July 26, 2010

♥ KELANTAN!!! & present tok si dia?? ♥

www.tips-fb.com

alhamdulillah
dah habis pun mid sem exam kali nie
last paper POLITICAL SCIENCE
emm..agak ok lah juga soalan tadi
ninie dah cuba buat yang terbaik harap-harap result gempak lah

tak sabar nya lah
actually sekarang ni tengah menghitung hari je
coz khamis malam ni ninie dan beberapa kawan ninie yang lain
nak pergi jalan-jalan kat KELANTAN..

hehe..
seronok sangat-sangat..dah lama tak pergi sana
dulu masa kecil-kecil ninie pernah duduk kelantan
tapi sampai umur 5 tahun jer
mesti dah banyak perubahan kat kelantan..
tak sabar rasa nya tau

ader lagi satu perkara penting minggu nie
BIRTHDAY MR.SYASYA
ninie tengah pening ni nak bagi hadiah apa ye kat dia..
siapa-siapa ada idea tu
kongsi-kongsi lah dengan ninie ye..
boleh kan????



p/s: nak bawa apa jer yer pi KELANTAN nanti..
tak sabar nyer lah nak pergi..
miss you so much MR.SYASYA..(n_n)..



18 tinggalan nota:

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Click To Reply!

salam ninie...jgn lupa belikn kak atie 'jajan'dari kelantan yer!tggu nieeeee

ninie_azriena said... Click To Reply!

azatie: wsalam..
hehe..insyaallah..ader ezki adalah yerk..

(n_n)

wanie said... Click To Reply!

urmm..bg perfume? tshirt? wallet? jam tgn? topi? hehehe..

Grape Moon said... Click To Reply!

bagi jam tangan ;)eheh.menyibuk jap~ngee~hehe ;D

ninie_azriena said... Click To Reply!

wanie: huhu..
idea yg baik..tanks dear..

(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

grape moon: jam??
ok gak tue..
tanks..

(n_n)

Nur Hayaty said... Click To Reply!

ninie, beli sesuatu hadiah yang awk suka,insyaAllah dia akan suka..kalo tak pun,belilah sesuatu yang dia suka pakai tak pun ikut warna kegemaran dia ke..hehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

yaty: hehe..yeker??
ok yaty..
tanks tau...

Izan Ishak said... Click To Reply!

hi ninie..
boleh bagi perfume, dia suka pakai wangi2 kan? ataupun jam pun okay...

ninie_azriena said... Click To Reply!

izan: hehe..
ok dear..
tanks tau..

(n_n)

++m!3yr4h_nAnEA++ said... Click To Reply!

smga hepy dapat jln2 kt klntan 2...

ninie_azriena said... Click To Reply!

mi3yr4h_nanea: tanks dear..(n_n)

suzzsuzie said... Click To Reply!

takde idea la ninie...tp selamat berjalan2 di kelantan...jgn lupa singgah wakaf che yeh ye.....

ninie_azriena said... Click To Reply!

suzzsuzie: hehe..
it's ok..
tanks tau..
mmg hajat nak ke sana pown..

(n_n)

tiefazatie said... Click To Reply!

ifa rase pasti awk tau ape die suke kan2..so awk ikut kata hati awk la dear nk bg ape..insyaallah die akan suke..maklum la dr yg tersyg..=D

ninie_azriena said... Click To Reply!

tiefazatie: huhu,,
ninie ada terfikir something..
tapi ntah ah..
nak tau idea dr kwn2 dulu..

tanks sgt tau ifa..
(n_n)

Pinky Pixie said... Click To Reply!

bg la smthing yang akn ingatkan dy pada awk.. hehe..
=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

pinky pixie: hehe..
great idea..
tanks yerk..

(n_n)

tinggal jejak :)