Friday, July 09, 2010

langsai hutang2

www.tips-fb.com


fuh
sorry sangat2 kat semua
yang bagi ninie tag dan award
ninie busy sangat2 minggu nie
ader assignment yang ninie kena siapkan
skung dah free sikit ninie akan wat semua sekaligus k??


award special sempena bufday norfa



1) Buatkan 1 entry mengenai award ini..
ninie dah wat norfa..sorry late..

2) Ucapkan terima kasih anda terhadap pemberi award ini dan rasa teruja anda menerima award ini..
tanks sangat2 kat NORFA coz bagi award nie..
happy belated besday my dear..

3) Link kan pemberi award ini dan pencipta award ini iaitu Since 8 july @

4) Ciptakan 1 rangkap pantun (4 baris) mengenai award ini yang bertajuk I am Prince / Princess.
cik norfa cantik bagaikan puteri
selamat dilahirkan pada 8 julai
terima kasih pada saudari
sudi memberi award yg bernilai

5) Tag kan 5 orang bloggers kenalan anda..

6) Letakan award ini di sidebar blog anda!!!
ok ty ninie letak..


award dari raafix


tanks yer raafix
skung ninie kena tag kan award ni kat 10 0rang teman blogger


ok dah siap..
skung ninie kena wat backlinks plak
dgr cter benda ni dapat naikkan traffic
kita cuba je lah yerk??


Sebelum letakkan link-link ni, delete dulu nama yang pertama, supaya nama yang berada ditempat kedua akan berada ditempat pertama, nama ditempat ketiga akan berada ditempat kedua dan seterusnya. Faham kan ? Pandaiiiiiinya ! Dan, nama korang pulak letakkan ditempat yang terakhir iaitu ditempat kesepuluh. Buat tu, biar adil dan saksama. Berani kerana benar !! Kalau buat betoi-betoi, jumlah backlinks yang korang dapat camni lah.

Ketika posisi kamu 10, jumlah backlink = 1
Posisi 9, jumlah backlink = 5

Posisi 8, jumlah backlink = 25
Posisi 7, jumlah backlink = 125
Posisi 6, jumlah backlink = 625
Posisi 5, jumlah backlink = 3,125
Posisi 4, jumlah backlink = 15,625
Posisi 3, jumlah backlink = 78,125
Posisi 2, jumlah backlink = 390,625
Posisi 1, jumlah backlink = 1,953,125

Bagus kan ? So, apa lagi, penerima awards semua buat la apa yang patut ye. Kepada bloggers lain, try la Backlinks ni. Selamat mencuba. :)



12 tinggalan nota:

Norfa Lyana said... Click To Reply!

nice pantun.. norfa habaq wat panton im princesss la.. bukan norfa princess.. u r the princess.. heehehe..
by the way.. memang best panton tuh.. huhuhu :)

ciknamr said... Click To Reply!

heee x phm backlinks tuh laa.. apa tuh?
neway thx!

ninie_azriena said... Click To Reply!

NORFA: hehe..kena ah bagi pantun kat bufday girl..ninie tak pandai nak wat pon sebenar nyer..hehe..segan

Amir Izzat said... Click To Reply!

waah1!! bagi kat amir gak ke? hurm..nak amik ke tak nie? hutang dah banyak...ok! amir amik..hehe..thanks..

ninie_azriena said... Click To Reply!

ciknamr: copy paste jer sumer tue..pastue tukar nama org yg kamu nak tag..
kat backlinks, buang nama blog pertama
n yg last sekali letak link blog kamu..

ninie_azriena said... Click To Reply!

amir: huhu..lambat pun takper..u are welcome..(n_n)

Mijie said... Click To Reply!

thanks yer bg awrd kt mijie..nnti ada masa mijie bt..:)

ninie_azriena said... Click To Reply!

mijie: welcome..ok..(n_n)

♥♥♥zakiah♥♥♥ said... Click To Reply!

zakiah klik bplayer okay.:))

ninie_azriena said... Click To Reply!

zakiah: tanks sis..ty ninie klik balik ok..(n_n)

azieda razak said... Click To Reply!

ninie... sy bru buat... awk da top 5...masyuk jeeeee...

ninie_azriena said... Click To Reply!

azieda: mksd nyer??

tinggal jejak :)