Saturday, July 24, 2010

♥ mari usha BE pertama ninie!! ♥

www.tips-fb.com


hehe
teruja betul lah hari ini
tadi ninie baru jer baca entry kat blog aj
dia baru dapat BUFFERED EARNING yang pertama
tiba2 ninie pun tergerak hati nak pergi cek nuff
senyum lebar giler ah
nak tau tak kenapa???

TENGOK SINI


JENG! JENG! JENG!
BUFFERED EARNING YANG PERTAMA UNTUK BLOG NINIE!!
SUKA! SUKA! SUKA!

kepada teman2 blogger
rajin2 lah datang blog ninie and klik si comel tue yerk
nanti dia merajuk plak..

p/s: alhamdulillah..dapat juga BE macam kawan2 lain
tapi kan ninie sebenarnya tak berapa tahu
ape kelebihan BE ni dari iklan2 yang biasa
sesiapa pliz explai sikit kat ninie boleh tak?
ada aper2 tips ke??
thanks u all..love u..(n_n)


50 tinggalan nota:

amira said... Click To Reply!

congrats!!

ninie_azriena said... Click To Reply!

amira: tanks..=)

ciK LyndaWawa igUana said... Click To Reply!

dapat bape?
nway congrates...



Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

Syima Emi said... Click To Reply!

tahniah dapat jugak BE kan.. hehehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik lyndawawa: satu jer sis..
tanks yerk..

(n_n)

mAsHiMaRo said... Click To Reply!

congrats dear:)

buffered ni iklan yang selalu melekat je kat blog nini,
so,klu selalu orang klik time kul 12-1 baru kuar,
ini tiap2 masa..
so lebih la sikit earningnyer..
dan selalunyer iklan ni akan tertampal kat blog dalam masa 2minggu atau lebih..:)

Wan_hazel said... Click To Reply!

taniah..kekalkan traffic je...nanti blamabak lah BE masuk..hehehhe..

annazanariah said... Click To Reply!

congrats ninie..
pasni dapat lagi la tu..
Anna pun baru dapat BE yg 1st minggu lepas.. :)

diana said... Click To Reply!

best tu..
sile teruskan bergumbira..!
haha..

tiKa_AkiTa said... Click To Reply!

waaa besh nye dapat BE.. sy xpnh dapat pun.. hehehe so xde tips..

ninie_azriena said... Click To Reply!

mashimaro: owh..camtue erk..
tanks yerk mm..
cyg lbey ah kat mm..(n_n)

Bidadari fiza said... Click To Reply!

tahniah..=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

syima emi: alhamdulillah..
dpt juga be..
ninie still baru..
tanks yerk..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

wan: owh..
mknanyer kena terus merempit lah nie erk??
hehe
ok2 tanks wan..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

annazanariah: yeker??
amin..
tanks anna..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

diana: tanks dear..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

tika_akita: it's ok dear..
tanks..

LeYnA said... Click To Reply!

ninie...nk tnye..mcm mane nak masukkan signature kat setiap entry ty..xreti lah

PencariCinta said... Click To Reply!

Alhamdulillah..Alangkah bestnya kalau sy pn dpt(^_^)

AJ said... Click To Reply!

aj igt TLC tuh BE ninie hehe upenye kita sme ekeke mari bergembira jap miahaha...

SyUhAdA said... Click To Reply!

tahniah~!!

besnye dia...

shiyda said... Click To Reply!

heh . congrats ninie ! sis lom dpt lg pn . uhu

mira the monster said... Click To Reply!

thniah dear sbb dpt BE..dlu kte pn cmni gak..hepi semacam ble 1st time dpt..huhuhu

ninie_azriena said... Click To Reply!

leyna: kik jer kat nama ninie tue
ty edit jer nama yg sis nak..
n then copy code dyer kat bahagian setting kat post template..
kalow tak phm juga ty sis chat ngan ninie yerk..
ty ninie tlg ajarkan..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

bidadari fiza: tanks..

ninie_azriena said... Click To Reply!

pencaricinta: insyaallah..ti dpt juga..

ninie_azriena said... Click To Reply!

aj: kita serupa lah..huhu..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

syuhada: tanks sis..
suka sgt2..

ninie_azriena said... Click To Reply!

shiyda: tanks..
ti lepas nie sis plak..

ninie_azriena said... Click To Reply!

mira the monster: hehe
tanks sis

kaizen shinobi said... Click To Reply!

kelebihan?

banyak!!!!!!!!!!!

heheh

earning akan naik selagi banyak trafik, dan akan tambah dengan pengklik2 tegar seperti aq... hehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

kaizen: owh camtue erk..
tanks bnyk2 bro..(n_n)

H.A.F.I.Z.A said... Click To Reply!

ninie..shoutbox awak tak appear pada saya..anyways saya pun ppenah dapat jugak mcm mana yang awak dapat tapi saya tak tahu ape2 pasal buffered ni..bila baca kat blog awak baru saya tahu. thanks utk info yang berguna ini. :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

H-A-F-I-Z-A: hehe..
sorry ah yerk..shoutbox tue malu kowt..
tanks sgt2,,

OrenLimau said... Click To Reply!

congrats dear~!!!
bangga dengan kamu.wahhh!tetiba,hehe

Aidi-Safuan said... Click To Reply!

pergh! belanja la. :P

Wanzie said... Click To Reply!

hey pren sorry ler mengomel kat sini.. shoutbox awak problem ler...
Tekken

ninie_azriena said... Click To Reply!

orenlimau: hehe
tanks dear..

ninie_azriena said... Click To Reply!

aidi-safuan: haha..
baru jer prasan ah..

ninie_azriena said... Click To Reply!

wanzie: sorry..
ninie pun tak tahu naper..

akmalhilmi said... Click To Reply!

wowott :0

ninie_azriena said... Click To Reply!

akmalhilmi: wowot????

Che Armster said... Click To Reply!

congrats!!

Muhammad Safie said... Click To Reply!

congratz..da klik xpax untuk awak..

ninie_azriena said... Click To Reply!

che armster: tanks..

ninie_azriena said... Click To Reply!

muhammad safie: tanks yerk..

perondajaketbiru74 said... Click To Reply!

salam...nak tau pasal cmner nk dpt BE mari dtg blog gua ade satu entry pasal Buffered....http://perondajaketbiru74.blogspot.com/search/label/nuffnang

ninie_azriena said... Click To Reply!

perondajaketbiru74: hehe..tanks tok info tue
ninie baru first time dpt be..
tak baper tau sgt

si pendek dan moody said... Click To Reply!

tahniah kak ninie,, BE ni jaga elok elok tau , dia cepat hilang kalau tak dijaga :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

si pendek dan moody: owh..yeker..
tanks dik

tinggal jejak :)