Tuesday, August 31, 2010

jom exchange banner..=)

www.tips-fb.com

salam merdeka buat semua teman2 blogger
sempena tarikh istimewa MALAYSIA ni
ninie dengan senang hati nya
ingin melancarkan pengeluaran banner untuk blog kesayangan ninie ni
hehehehe



taraaaa...
simple jer kan..
actually dah lama siap banner ni
tapi ninie tak sempat nak glamourkan dia..
sekalung terima kasih pada si pembuat banner
si cantik nard naddy

alright
siapa-siapa yang nak tukar banner dengan ninie
jangan lupa tinggalkan jejak korang ok..
tinggal je lah kat mana-mana tempat yang ada..
hehehehe..



amek tau..(n_n)


17 tinggalan nota:

NARDtheNERD said... Click To Reply!

awww...
i cantik ke??..haha..

=))

ninie_azriena said... Click To Reply!

nard: of koz my dear..(n_n)

Norhayati Rostam said... Click To Reply!

patot la macam kenal je hasil tangan ni.
haha~
btw, lama tak datang blog ko en

zati-zt said... Click To Reply!

cmne nak wat banner cmtu..??
leh ajar..?
:)

Ms Nury said... Click To Reply!

salam ninie, nury dah letak banner ninie kat blog nury :)

Fara Nurailiz said... Click To Reply!

hehehe..
best!

ieda said... Click To Reply!

wow cumei sgt banner tuu .. akak x der banner nak bertukar2 ...

Nurul Chomot said... Click To Reply!

mana shoutbox ninie eyh ? nape nurul x jmpa .. hee ;D

cahayamylife said... Click To Reply!

weh, aku pun nak gak r exchange ngan ko.hee~

nas said... Click To Reply!

makin cantik la blog ko nie ninie..
hehehhehehe....
erm....
aku tak reti la buat banner....
ader tak cara senang nak buat..
aku nak buat sendiri..ehehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

zati: ninie tak pndai buat..
ni kwn yg buat kan lorh..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

ms nury: tanks..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

fara: huhu..trimas kwn..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

ieda: takper..
nyway tanks sgt2 yerk..=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

nurul: alow dear..
shoutbox ninie dah trgantung kat tepi tue..
ty nurul klik jer kat lampu comel kat belah kanan tue k..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

nas: wa...
trima kasih lorh..huhu..
tak rety lah..
ninie punya ni pun nard yg tlg buatkan..
sorry nas..(n_n)

deem said... Click To Reply!

ninie...komen ni xde kena mengena dg entri kamu.sori sangat2.dok cari shoutbox x jmpa2...masa lapang nti jenguk la blog saya ya...ada award untuk kamu...:)

tinggal jejak :)