Tuesday, November 30, 2010

saya tak kuat !! :(

www.tips-fb.com



kenapa awak dah berubah ??
awak dah tak macam dulu masa kita mula2 berkawan
awak sedar tak apa yang awak tengah lakukan ??
saya kawan awak !! 
awak kawan lama saya !!
mcam mana awak sanggup bagi kata2 kesat macam tu pada saya ??


awak maki saya, awak hina saya, awak buat saya macam sampah..
awak kata saya kawan dengan awak sebab duit awak ??
kenapa awak ??
siapa yang dah racuni fikiran awak tue ??
saya tak pernah terfikir pun macam itu awak..
saya tahu saya tak kaya macam awak..
pernah ker saya minta duit awak selama ini ??
saya ikhlas kawan dengan awak even ramai yang kutuk awak teruk
jahat juga ker saya awak ??


saya sayang sangat kat awak tau..
kita kawan dah lama tapi ni balasan yang saya dapat dari awak ??
emm..
saya cuba tahan airmata saya dari keluar awak..
tapi awak memang dah melampau !!
mungkin awak dah jumpa kawan yang lagi baik dari saya..


ye, saya akui saya bercinta, tapi saya tak pernah abaikan awak sebagai kawan laki saya
awak tak ada hak nak kutuk saya
panggil saya bukan2 dan tuduh saya nak kikis harta awak yang banyak tue
nak bawa ke kubur ?? silakan awak !!!


awak,
awak kata apa kat saya ?? awak bagi saya satu gelaran istimewa hai ni


!! PEREMPUAN MATA DUITAN !!


terima kasih sangat2 awak..saya gembira sangat dengan gelaran tu
saya terima pe jer awak nak ckp kat saya
saya tetap doakan yang terbai untuk awak..
awak bertuah, sebab saya tak reti nak maki2 org nie awak
moga awak berubah..jaga sikit kata2 awak tue


BIAR MISKIN HARTA, ASAL KAYA BUDI BAHASA..

31 tinggalan nota:

Ummi Dania Yasmine said... Click To Reply!

alahai...kenapa ni? bf buat begini ke? selalunya mmg kita akan rasa sedih tapi...kita kena la bangkit. jangan biarkan diri kita hanyut dengan perasaan kita.....jangan sedey2 ye....

ninie_azriena said... Click To Reply!

ummi: bukan bf ninie..ni kwn laki..emm..terkilan lah coz kawan dah lama..tp dyer ckp cmtue..:(

mimiekucayang said... Click To Reply!

its ok my dear, dnt b sad.. klu org dah tak sudi biarkan aje lah.. u gt the special 1 already rite, so better just focus on him then, mungkin kwn kamu ada sikit slh fhm kot... be happy k! =)

Shazmiey Abdurahman said... Click To Reply!

tabahkn hati :) insyaAllah akan happy :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

mimie: emm..ntah lah sis..kawan kan..susah lah nak ckp..harap dyer berubah lah..

haniey said... Click To Reply!

sabar ek?mesti ada hikmah suma ni terjadi..chill.. :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

shazmiey: sedang cuba..tanks ya..

ninie_azriena said... Click To Reply!

haniey: yup sis..i will..tanks

AIN said... Click To Reply!

sabar je la k..lame lame nanti ok la tu :)

.fitrisurayakamal. said... Click To Reply!

huhu, i thinklah dye ni rasa cam tersisih kowt :(. Tp cian awk, ade gelaran lagi utk awk. i hope, awk sabar je eah.. doakan dia supaya dia sedar & berubah. Ape-ape pun, u just think positive 0kay?.. Awk mesti kuat taw.. 0k. salam.

ninie_azriena said... Click To Reply!

ain: harap cmtue lah..tapi tak tau ah still bley maafkan dyer or tak..

ninie_azriena said... Click To Reply!

fitri: emm..mungkin juga..tapi takder hak lah dyer nak maki ninie suka2 hati..emm..kalau ninie btol2 nak kikis harta dyer dah lama ninie buat..

delicahana said... Click To Reply!

awk sbr je la ae..sye doakn awk jupe kwn lebey baik dri dye..btol ckp awk biar miskin harta asal kaya budi..awk jan la pkir sangat ye..biase la lumrah hidup*da mcm konselor da.,hhehhe..epy2 je taw..ta mau sdey2 ag..hehe.. =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

delicahana: emm..ninie try sis..memang sakit tp nak wat cmner kan..

Cik Moon said... Click To Reply!

huu~sampai hati kwn awk tu kata gtu.. duit tu xleh bawa ke mana pown.. bawa bersabar yer..

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik moon: emm..dah nasib camnie..trima jer..

nas said... Click To Reply!

so sad...
mmg la sapa yg xsedey...kawan2 yg dulu2 baik ngan kita serta rapat kini da berubah....
hu3...doa2kan dia cepat berubah.....
abaikan ape yg dia ckp...

ninie_azriena said... Click To Reply!

nas: ngee~~
mmg doa sgt2 dyer berubah..
abaikan per dyer ckp ?? insyaallah dalam proses..tanks..(n_n)

asfira aminuddin said... Click To Reply!

babe! kuatkan semangat u. kalo i, kawan bwat camni, tinggal terus je. sbb dah hina kite macam2. protect ur dignity okey dear. and sabar :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

asfira: emm..susah nak ckp kan..paper pun, tanks sgt2 tau..(n_n)

QaQa said... Click To Reply!

kadang2 memang susah kita nak puas kan hati semua orang kan..
kita cuba yg tbaik, kdg2 org salah fhm..
insyaAllah lmbat laun msti die sedar ape yang die cakap tu..
banyak kan sabar ye..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Click To Reply!

alamak !
awk sabar je la..
1 hari nnti dia nmpk la mane betul mane salah..
bace entry awk terpikir diri sy !erghh !
laki mmg mcm tu !

ninie_azriena said... Click To Reply!

qaqa: terima kasih yer..ninie cuba..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

nur hafizah: emm..tak semua laki camtue dear..ader segelintir jer..satu hari t, harap diorang akan sedar lah..(n_n)

Botak said... Click To Reply!

lagu kat dalam blog ni ade efek sikit bila bace entri ni..
huhuhuhuhu...

ninie_azriena said... Click To Reply!

botak : ade efek ?? huhu..efek positif or negatif yer..(n_n)

Cik Mieyrarif said... Click To Reply!

alolo.kenafe ni
mya pun terikot sedih

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik mieyrarif : huhu..takder per sis..dah ok dah nie..(n_n)

Anonymous said... Click To Reply!

Terima kasih atas posting ini, cukup membantu dan mengatakan banyak

Anonymous said... Click To Reply!

Artikel ini sangat menarik, terutama karena saya sedang mencari pemikiran tentang hal ini Kamis lalu subjek.

Anonymous said... Click To Reply!

Just killing some in between class time on Digg and I discovered your article . Not normally what I choose to examine, but it surely was completely value my time. Thanks.

tinggal jejak :)