Saturday, February 05, 2011

uia ?? tak nak balik !!!

www.tips-fb.com


sedar tak sedar, dah habis pun cuti mid sem ninie kali ni..esok dah kena balik uia..emm, actually malas sangat2 nak balik sana tau..dengan assignment yang melambak, exam, presentation, waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nak nangis je bila ingat tau..tapi ninie kena lah kuat kan semangat demi masa depan ninie juga..emm, entah bila lagi lah ninie nak balik rumah..bukan apa, setiap minggu ada je kerja yang perlu dibereskan, lagi pun, ninie malas lah nak nek ktm..hehehe..kalau abang ninie yang ambil, memang laju je ninie nak balik...apa2 pun, lepas ni kurang lah aktiviti2 blogwalking ninie..mesti akan rindukan teman2 semua..doakan ninie dapat buat yang terbaik ye kat uia nanti..love u ~~~~


note : si dia sekarang dalam bus, nak balik kelantan dah..doakan si dia selamat sampai ye..=)

9 tinggalan nota:

.:padie_eyla:. said... Click To Reply!

balik balik!. =p

ninie_azriena said... Click To Reply!

padie : huhu..malas ! malas !!! =)

Anis izyan Abd Rahman said... Click To Reply!

ninie !!!!
anis malas jugak laaaa

ninie_azriena said... Click To Reply!

anis : hahaha..sama lah kiter ni =)

fatin hanani said... Click To Reply!

hati2 balik sana :)
fatin pun nk balik dah jap g :D

apek poyo said... Click To Reply!

blk...jgn tak blk..ekekkeek

ninie_azriena said... Click To Reply!

fatin : hahaha..study2...:)

apek : ye..dah balik pun..:)

nas said... Click To Reply!

teringin nk tengok ninie kat uia cmne..maksud aku gamba ko..
hu3
xpe2... nnt ade mase ko leh je BW :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

nas : haha..nak tgk ker ??
tak der perubahan apa pun..still same lorh..:)

tinggal jejak :)