Sunday, June 26, 2011

Segmen#1 : Aktiviti 2 :)

www.tips-fb.com


aktiviti 2 : apa yang korang suka 
  • orait..kali ni, ninie ditugaskan untuk pergi melawat blog2 yang sekumpulan dengan ninie iaitu kumpulan 1..dan ninie perlu menerangkan apa yang ninie suka tentang blog mereka semua..menarik kan ?? kalau nak join, klik saja pada banner di atas ok..sekarang, jom kita usha blog2 rakan ninie yang best tu (n_n)



blog yang comel dengan header yang simple




blog pink yang sangat2 comel macam tuan blog tu



header blog ni warna-warni..ninie suka tengok smiley tu



comel-comel je katun-katun kat header ni

okie dokie..aktiviti 2 selesai :)..
kawan-kawan, pinjam header ye..ninie promote blog kamu jap (n_n)




6 tinggalan nota:

einz miszmessy said... Click To Reply!

wow chumel2 la...jeleznye!!!!

ninie_azriena said... Click To Reply!

@einz miszmessy huhu..tau takper :)

shiema sufian said... Click To Reply!

ninie ta tinggalkan link. shiema ingat ninie da nak stop joining
huhu. takpe. shiema masukkan name ninie

ninie_azriena said... Click To Reply!

@shiema sufian yeker ?? sorry2..rasa macam dah letak jer semalam..huhu

shiema sufian said... Click To Reply!

shiema dah masukkan name :) tengoklah :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@shiema sufian orait..tanks tau :)

tinggal jejak :)