Friday, July 15, 2011

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida

www.tips-fb.com



orait, hari ni nak join ga dari sis shida..kira penyertaan last minute juga lah ni..harap-harap still boleh diterima lah kan..actually, kawan blogger ninie yang tag ga ni pada ninie..nak kenal dengan dia ?? meh klik sini dulu dia kawan blogger je, tak sangka rupanya kitorang satu kampus..mana lagi kalau bukan UIA, GOMBAK tercinta tu (n_n)

pendapat : actually ninie rasa blog shida dah ok, kemas dan tak serabut..kombinasi warna dalam blog pun ok sangat-sangat..blog ringan jadi senang je nak loading..keep it up dear..(n_n)

tag

2 tinggalan nota:

Acik said... Click To Reply!

bilalah acik nak join. macam bes tp ntah ler.
anyway, gud luck!

shida'R said... Click To Reply!

tq tq sudi join hehe^^ GA da close tgu kptsan nya nnti hehe..shida dah update senarai jom usha =)

tinggal jejak :)