Friday, July 08, 2011

adobe photoshop CS3 [DOWNLOAD]

www.tips-fb.com

assalamualaikum semua..semalam dah join segmen abg ben kat entry ni, huhu..seronok dan teruja sangat-sangat terima kritikan daripada kawan-kawan blogger tentang blog ninie ni, ada yang tegur pasal widget lagu, cursor dan macam-macam lagi lah..kalau nak tahu apa pandangan mereka tentang blog ninie, boleh lah ke entry itu ok..

actually hari ni ninie happy sangat-sangat sebab ninie dah berjaya download adobe photoshop cs3..walaupun ada yang lebih baru, tapi ninie berjaya download yang ni je..sebelum ni dah banyak kali cuba, tapi asyik error je..adobe ni penting kalau nak edit-edit gambar ke, buat header atau banner..terpulang pada kreativiti lah..kalau tak pandai, banyak tutorial yang ada di blog kawan-kawan (n_n)



senyum dulu sebelum download
nak tangkap gambar korang (n_n)

[DOWNLOAD] ADOBE PHOTOSHOP CS 3

*credit to sis sarah

5 tinggalan nota:

cik zaza said... Click To Reply!

nak buat header transparent dengan lebih kemas, cuba download gimp pulak.hehe. *ttbe promote.

NasZ said... Click To Reply!

tak pandai nak guna adobe photoshope ni...

minta tolong bagi pendapat bleh?

MOHD NASER.com

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik zaza ngee..t ninie try dwnload..tanks zaza :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@NasZactually ninie pun baru nak explore..try cari tutorial ye :)

Suhazli said... Click To Reply!

biasa hez guna gimp je..sebab gimp dah belajar guna masa dekat matrik dulu kelas ICT..

tinggal jejak :)