Thursday, July 14, 2011

alhamdulillah..terima kasih semua (n_n)

www.tips-fb.com

alhamdulillah, ninie gembira sangat-sangat bila buka fanpage ninie tadi..tak sangka sangat-sangat dah dapat capai target ninie..ninie azriena's diary dah mempunyai 100 pengikut..ninie tahu angka tu sangat kecil kalau nak dibandingkan dengan blog-blog superb yang lain, tapi ninie gembira sangat-sangat dengan pencapaian ninie setakat ni..niat ninie berblogging untuk berkongsi idea dan juga berkenalan dengan mereka-mereka yang bergelar blogger..

terima kasih yang tak terhingga ninie ucapkan pada semua yang sudi datang dan singgah di blog ninie..ninie tak sehebat mana dalam menghasilkan entry-entry yang baik..mood sekarang ni pun, lebih kepada join segmen, ga dan juga menceritakan perihal peribadi ninie..macam yang ninie tulis kat fanpage lah, blog ninie ni dah macam diari ninie kadang-kadang tu..jadi, segala kekurangan yang ada, ninie dengan rendah diri, ingin memohon maaf sangat-sangat pada semua..




p/s: abg yen adalah "pengLIKE" ke 100 di fanpage ninie..tanks tau (n_n)

8 tinggalan nota:

Abg Yen said... Click To Reply!

salam...tq ya...
penglike ke 100 wow...
ala jgn rendah diri sgt...100 tu dh kira bagus tau...abg yen dulu setahun dok 29 follower je...so usaha lagi kuat ye...amin

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Abg Yen terima kasih abg yen..insyaallah, akan buat yang lebih baik untuk masa yang akan dtg.. :)

aimie amalina said... Click To Reply!

heeee!~ cecame =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@aimie amalina huhu..singgah selalu tau :)

Achik SYIDA said... Click To Reply!

wah,tahniah ninie ^^

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Achik SYIDA terima kasih sis :)

Fakhrul Izzat bin Ahmad Shukri said... Click To Reply!

dtg melawat dri segmen abg yen ! sudi2lah berkunjung ke sini ya !

http://fakhrulizzat.blogspot.com/

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Fakhrul Izzat bin Ahmad Shukri tanks dtg cnie..t ninie dtg ye :)

tinggal jejak :)