Tuesday, July 26, 2011

ATTENTION ! List Para Peserta ninie azriena's first giveaway

www.tips-fb.com

assalamualaikum semua..tinggal beberapa hari sahaja lagi ga pertama ninie akan melabuhkan tirainya..hehe..a;hamdulillah, penyertaan yang ninie terima setakat ni sangatlah membanggakan..terima kasih ninie ucapkan pada semua peserta yang sudi join dan support ga ninie yang pertama ni..gud luck juga diucapkan kepada semua..

untuk pengetahuan para peserta, keputusan ga mungkin agak lewat dikeluarkan sebab ninie akan pulang ke kampung sempena menyambut bulan ramadhan di sana..sebagai pengguna streamyx, ninie tak dapat lah nak bawa benda alah ni balik ke kampung, so kawan-kawan tunggu ninie balik rumah tau..minta maaf sangat-sangat..

ninie dah beli hadiah..hehe..tapi tak dapat nak upload lagi..tengah mencari kabel kamera..doakan ninie cepat jumpa kabel tu ye..tak sabar nak tunjukkan hadiah kepada semua peserta... (n_n)

sila semak lik masing-masing dan pastikan link tersebut betul ye..ada sebarang kemusykilan, boleh tinggalkan komen di bawah pages tu SAHAJA..kalau link korang takda, bagitahu secepatnya ye..



or

korang tekan je banner kat atas yang ada tulis " peserta ga "


P/S: siapa yang belum join ?? nak join tak ?? meh klik sini 

6 tinggalan nota:

Munna said... Click To Reply!

cari2 td xde pulak...rupanya xjoin =.=*

"Aku"....Nurul Azren said... Click To Reply!

Link cik reen termasuk...hehehee
kumpulan 25 no.8

hahahaa... ramai yg join..
segmen menarik.
tahniah.

Atiqah Sa'ahiry said... Click To Reply!

terima kasih ninie...

nashanadz said... Click To Reply!

selamat pulang kampung n selamat berpuasa dearest ninie!

einz miszmessy said... Click To Reply!

wargh banyak gilew yg join smpai 17 kump????mmg hebaq r ninie dok ne tgk blog sowg2....

AyiLarimA said... Click To Reply!

holla holla, blog Mira tersenarai rupanye. Ingatkan takde tadi.. jenoh jugak la mencari cox rmai sangat yg join.. Mira tergolong dalam KUMPULAN 13 no. 8 :)

aylliarimasiprincess.blogspot.com

tinggal jejak :)