Thursday, July 07, 2011

DAY EIGHT : 10 OF YOUR FAVOURITE SONGS

www.tips-fb.com

asaalamualaikum semua..salam khamis dari ninie untuk semua..hari ni, ninie nak teruskan cabaran 10 hari yang kawan ninie dah tag hari tu -___- hehe..sorry lambat siap ye..ok..berbalik pada tajuk entry, hari ni ninie ditugaskan untuk memilih 10 lagu kesukaan ninie..alolo..sangat banyak lah lagu yang ninie suka..tapi ninie cuba ringkaskan jadi 10 je macam apa yang cabaran ni nak..(n_n)

 ku tetap menanti by nikita willy
 pelengkap hidupku by eren feat romi
 aishiteru by zivilea band
 takkan pernah ada by geisha
 takkan pisah by eren
 today was a fairytale by taylor swift
 i miss you by zaskia sungkar feat irwansyah
 di saat aku mencintaimu by dadali
 kimia by melda ahmad
 rindu setengah mati by d'masive

ok..dah siap..kalau kawan-kawan nak dengar juga lagu kesukaan ninie, klik je pada tajuk tau..ninie dah link kan ke you tube..jadi nanti, kawan-kawan tinggal dengar je dan tak payah susah-susah nak cari..ninie dah mudahkan kerja korang ok..dah dengar, kongsi-kongsilah dengan ninie pendapat korang tentang lagu-lagu kat atas tu (n_n)

p/s: semua lagu kat atas tu jiwang-jiwang..huhu -______-

22 tinggalan nota:

einz miszmessy said... Click To Reply!

nice!

ninie_azriena said... Click To Reply!

@einz miszmessy tanks dear :)

cik zaza said... Click To Reply!

wah..best ke?nak try dengar la.. ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik zaza try lah zaza..kalau jiwang, konpim layan ah dgr :)

sergeant keroro said... Click To Reply!

kimia :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@sergeant keroro suka yer ?? best kan :)

Atiqah Sa'ahiry said... Click To Reply!

haii..saya atiqah..thanks sudi datg ke blog shining as Tqa san...

kimia =chemistry

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Atiqah Sa'ahiry huhu..welcome..tanks dtg cnie :)

ary anwari said... Click To Reply!

lagu jiwang best layan kalau nak relak kan diri..heheh

ninie_azriena said... Click To Reply!

@ary anwari betul2..best aper lagu2 cmnie..lembut jer dgr :)

GaDis BuTtErFLy said... Click To Reply!

ola, ninie, lagu aishiteru tue ada dalam bahasa jepun k? lenggok lagunya sama jer.. cubala dengar-SoulJa yg nyanyi tp x ingat tajuk apa.. best taau :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@GaDis BuTtErFLy yeker dear ?? t ninie try cari..tanks tau (n_n)

aimie amalina said... Click To Reply!

mode: jiwang lalala. hehe =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@aimie amalina huhu..meh kita berjiwang2 :)

syrupmasin said... Click To Reply!

err..tao lagu taylor swift tuh je..adoii

ninie_azriena said... Click To Reply!

@syrupmasin huhu..tak tahu boleh dgr.. :)

Addin said... Click To Reply!

kita ada chemistry ! ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Addin lagu tu besh :)

siti kektus said... Click To Reply!

kite suka sangat lagu pelengkap hidupku tu. really nice~ ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@siti kektus huhu..betul2..ninie pun suka :)

Mah@mahu said... Click To Reply!

Aik tak pernah dgr pun lagu2 ni... hehehhehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Mah@mahu try lah dengar :)

tinggal jejak :)