Tuesday, July 12, 2011

doakan ninie ye kawan-kawan

www.tips-fb.com



okey
sejujurnya mood ninie sangat-sangat tak stabil sekarang ni..
esok memang hari yang mendebarkan
sebab ninie nak pi amek test JPJ untuk motor pula

adesssss -____-
ninie rasa, ambil test kereta lagi senang dari motor tau
*ada yang setuju ?? sila angkat kening laju-laju ok
emmm..
konpim-konpim lah ninie tak boleh nak tidur lena malam ni
ninie harapkan kawan-kawan blogger sudi mendoakan ninie berjaya ya..
tengah berdebar ni tunggu esok

YA ALLAH
mudahkanlah segala urusan hambaMU ini pada keesokan hari
amin...

p/s: to MR.S.A, sorry kalau saya terlalu nervous sampai ganggu waktu tidur awak malam ni..awak kena teman saya macam hari tu tau..-___-

14 tinggalan nota:

SoLy SoLicious said... Click To Reply!

gud luck nini...
aza aza fighting~

Aimifiqa said... Click To Reply!

all da best for JPJ test sok! :)

Sarah Naiema said... Click To Reply!

Good luck ek ninie..sama la kita..
esok sarah ada test jpj kereta.. Wish me good luck too..^.^

fyna said... Click To Reply!

gud luck dear...
:)

yatie Awang said... Click To Reply!

InsyaAllah....boleh

pada kakak pun kereta lagi mudah

Anis izyan Abd Rahman said... Click To Reply!

ninie !! anis tak pnah amik lesen moto , tak tahu cane
gud luck k !

Asha said... Click To Reply!

all the best! =)

nurathirahkaman said... Click To Reply!

semoga sukses..:)

Nisa Si Gadis said... Click To Reply!

gd luck . caiyork2 ^_^

einz miszmessy said... Click To Reply!

tak nak wish...mak ckp lau wish t owg tu gugup....ag ase susah aty n byk fkr....tp mak ajar suwo doa minta kat DIA...insyallah awk boleyh!!!!huhu....amin....

ary anwari said... Click To Reply!

doa byk2 ye...:)

GaRy™ said... Click To Reply!

gary angkat kening laju2!! =.="

wawa_addien said... Click To Reply!

gd luck dear..
wawa here n follow ninie ;)

haney said... Click To Reply!

gudluck dear :)

tinggal jejak :)