Friday, July 01, 2011

letak banner secara percuma di sini (n_n)

www.tips-fb.com

orait..ada sedikit kelainan di blog ninie kali ni..ninie dah letak satu side kat bawah header ninie yang comel tu, tempat di mana kamu-kamu boleh boleh letakkan banner-banner kamu yang comel-lote tu kat situ secara PERCUMA !!! suka lah tu kan ?? (n_n)

tapi, DIHARAMKAN kamu-kamu letak iklan2 peribadi ok..contoh macam churp2 yang berkicau tu dan yang seangkatan dengannya tau..kalau buat juga, ninie tarik telinga nya tue tau..huhu..tamo nakal2 tau kat sini..

semua yang ada banner, sila letak dengan senang hati ok..yang tak ada, rajin-rajin lah buat dan tepek je kat atas tu..actually, ninie buat side tu pun, untuk memudahkan kawan-kawan kamu-kamu juga nak blogwalikng ke blog kamu-kamu yang comel tu..


caranya senang je : 1) masukkan url blog
                                   2) masukkan url banner 


my banner

ni banner ninie..
comel tak ??
nak tempah ?? pi SINI ok (n_n)

10 tinggalan nota:

cik ETTY said... Click To Reply!

yunk. flash xleh msk kn eh ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik ETTY emm..entah lah sis..dah cuba ker ?? ninie baru je buat ruang tu :)

[sutera kasih] said... Click To Reply!

thanks hehe sempat jgk even banner xcomel :P

ninie_azriena said... Click To Reply!

@[sutera kasih] huhu..tanks tau..t dtg agy ye :)

Ed Faris said... Click To Reply!

ni url blog n banner sy:

http://ed-faris.blogspot.com

http://i1198.photobucket.com/albums/aa449/Syah009/mybanner.gif

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Ed Faris bukan kat cnie tau..tapi kat atas..tggu iklan tu tamat, masukkan url kamu plak k :)

cik ETTY said... Click To Reply!

ala da full da =(

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik ETTY tggu tamat, t sis masukkan sis punyer plak kat atas tu..iklan tahan tok 5 jam :)

Anonymous said... Click To Reply!

asal takde pun kotak iklan percuma tu? tipu.

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Anonymous dah tkder dah anon..hari tu masa ninie edit blog, ninie terdelete..nanti ninie akan letak balik..anon boleh letak iklan kat situ ye..tggu jer (n_n)

tinggal jejak :)