Wednesday, July 06, 2011

senarai blogger terpilih untuk segmen : bloglist cutie mutie ninie azriena

www.tips-fb.com

alhamdulillah..segmen bloglist yang ninie anjurkan semalam dah berakhir dengan jaya nya pada pukul 5 pm tadi..sebanyak 33 penyertaan telah ninie terima dan ninie nak ucapkan terima kasih sangat-sangat buat semua yang sudi join..ninie harap, dengan wujud nya bloglist dalam blog ninie ni, kita sama-sama dapat berkongsi cerita tak kira lah peribadi atau pun terbuka..masing-masing kena sayang blog masing-masing tau (n_n)



ambil lolipop ni tanda penghargaan dari ninie tau
simpan buat kenangan..lalala

senarai mereka yang bertuah :





terima kasih semua..kalau ada mana-mana link yang tertinggal, bagitahu ninie kat komen bawah ni tau..insyaallah, ninie masukkan semua dalam bloglist ninie malam ni ye (n_n) happy blogwalking semua.. 

19 tinggalan nota:

Fatiha Kamarudin said... Click To Reply!

yay . ade dlm list . trimas :)

aimaniman said... Click To Reply!

ALAHAI DIK NINIE AKAK TER MISS AAA.....

Farah Chewcorns said... Click To Reply!

thanksss ninie ;))

cx's said... Click To Reply!

tq my dear ninie =)

Najlaa 'Aqilah said... Click To Reply!

woot woot. thank you ninie :))

mR. nAzFaZ said... Click To Reply!

wahh..tq ye ninie :)

Athira Husna said... Click To Reply!

tq ninie.. sy ade dlm group ke 3,,
tirana91.blogspot.com..
bestnye dpt lolipop!! tq ninie, hehehe.. nyum,nyumm... ^__^

iniCERITAdongeng said... Click To Reply!

muni pon ada >.<

Kazen said... Click To Reply!

haha gud job...tahniah buat mereka yg tersenarai...mesti dpt backlink byk tu

einz miszmessy said... Click To Reply!

alamak da hbs ke tarikh nye ninie????bawu nak join~

Ku Azhar said... Click To Reply!

eh nama ku xde??? huhuhu..eh2..mmang ku xsmpat join pn kn..huhu..next t ku join!!! nantikan!! ehehe

diyan said... Click To Reply!

wah best lah ada dalam blog list :]
thank u ninie

nashanadz said... Click To Reply!

dear darling tq so much!!! ini pertama kalinya! huhu terharu plk.. tq k my dear.. good luck to you! ;)

myhatiku said... Click To Reply!

thanks dear :)

Rohaizam Rosli said... Click To Reply!

huhu... Thanxx ninie... suka3... huhu~~~~

ary anwari said... Click To Reply!

thax ninie...:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... Click To Reply!

thank ya ninie . suka nie . hehe . dapat lolipop lagi . nie syg nie . heheh :)

Kamil Kahar said... Click To Reply!

hehe...thx...bestnye jalan2...hik2...

iMBobo said... Click To Reply!

thanks ninie :)

tinggal jejak :)