Wednesday, August 10, 2011

30 Bloglist Terpantas Milik...........(Ninie Azriena)

www.tips-fb.com


kenapa ninie nak masuk bloglist hackers ni ?? ofkoz lah sebab ninie nak mengeratkan lagi hubungan di antara ninie, empunya blog dan juga semua blogger yang lain..ialah, dengan adanya bloglist, kita dapat mengetahui update semasa dari blogger lain dengan lebih pantas..tak perlu lah nak jengah dashboard kan ??

lagi satu, ninie memang suka segmen yang perlukan kepantasan ni..pendek kata, ninie memang suka menerjah..haha..hackers rasa ninie layak ke nak masuk bloglist hackers ?? roger-roger ok (n_n)

nota: berapa perkataan ninie dah tulis tu ?? tak kira pula..hehe (n_n)
KLIK IKLAN

8 tinggalan nota:

Hackers said... Click To Reply!

ninie layaklah..thanks join bloglist hackers. blog ni macam dah rayalah..hehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Hackers yeker ?? wah2..syukanyer..
ni nak amek mood raya lah ni..tanks hackers =)

Umie Artoqiemie said... Click To Reply!

layak bebeno ^_^

lieynanilaz said... Click To Reply!

waahh...dah layak...syoknyaaa...nak join gak x sempat kot..hehe..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Umie Artoqiemie tanks dear =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@lieynanilaz hehe..try lah usha blog hackers =)

teha said... Click To Reply!

layak2.. hahhaa !

ninie_azriena said... Click To Reply!

@tehatanks awak =)

tinggal jejak :)