Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

www.tips-fb.com


best ke blog ninie ?? apa yang ada ??
ce komen sikit, saja nak tahu..boleh kan (n_n)

nak sambung buat biskut ni, malam nanti ninie terjah korang (n_n)
KLIK IKLAN

56 tinggalan nota:

SoLy SoLicious said... Click To Reply!

belog yg best :)

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Umie Artoqiemie said... Click To Reply!

best, siap ada pelita lagi tepi.

Amirah Suhana said... Click To Reply!

hello hello .singgah dari segmen abgBen :)

Header comel !!!!!

Salam perkenalan & selamat berblogging =)

SiBudakKurus said... Click To Reply!

blog terbaek!hehehe..

Nurhasliza Jeffry said... Click To Reply!

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

farah hanim said... Click To Reply!

blog akq memg best
boring la ckp best
memg menarik.tertarik
kebabomm
da psg pelita
ketupat da mask??hehe

Junie Octovian said... Click To Reply!

Salam Ninie...
Thanks sudi singgah ye. Baru nak berjinak je tapi sibuk jugak nak join.
Salam kenal.

Gen2Merah said... Click To Reply!

Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

Salam ukhuwah, salam persahabatan.
Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

Ikhlas:
~Gen2Merah~

Nadzirah K. said... Click To Reply!

woot2..datang sini :)
ade je kotak follower kat tepi tu,hehe...
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said... Click To Reply!

singgah ke blog best :)

Kampung Balimbang said... Click To Reply!

Assalamualaikum...salam ramadan..salam ukhuwah...jutaan terima kasih kunjungan ke blog org kg..blognya lawa sedap dan sejuk mata memandang..tq d follow juga yer..tqq

asri (asrirayrock) said... Click To Reply!

singgah balas.....

Terbang Bersamaku said... Click To Reply!

Comelnye blog dia...suka...(^___^)

singgah sebentar di blog awak & Salam perkenalan...

http://merpatiputih88.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

miss inna said... Click To Reply!

lawatan bals dr inna...^^
salam perkenalan..^^

Nalisa Syahira said... Click To Reply!

hye blog best . selamat berpuasa ye ,
http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

W a n a Eiskay said... Click To Reply!

Thanks terjah belog Wana. Terjah belog best ni gak :D

Syukri Mohtar said... Click To Reply!

singgah sini =]

Famili Ceria said... Click To Reply!

balas kunjungan ke blog yang best...

Entri Menarik Di Sini:
Menarik!! Gambar Rusuhan Di UK Apabila Diphotoshopkan..

mindaKhayaLan said... Click To Reply!

balas kunjungan..nak biskut..hehehe

yayaconan said... Click To Reply!

kunjungan balas disini :)

Iffah Afeefah said... Click To Reply!

best
ade pelite lg

tp lgu tu kureng skit

'mitchie' yusoff said... Click To Reply!

menarik ... thanks singgah ...

Run Away said... Click To Reply!

salam lenal ya...;d

Gadis Berkaca Mata said... Click To Reply!

blog ini cumel dan simple:)

LIKE 1JUTA^_^


http://shahimarzone.blogspot.com/

c i k a n a said... Click To Reply!

singgah sini blog best..
=D

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

H.J said... Click To Reply!

singgah balik cik ninie..selamat berbukak...

Belog Sambal Belacan said... Click To Reply!

blog ni pun best sgt..pink:)

eila said... Click To Reply!

terjah blog best ni dari segmen ben ashaari...

Faten @ MB said... Click To Reply!

saje singgah blog best.. =]

AzatLazat said... Click To Reply!

thanx singgah
:)
singgah cari blog best pulak

AiDa SyaFiQa said... Click To Reply!

amboiii...ada pelita la~~~
hehe,..blog pink yg comel!

Syafiqa said... Click To Reply!

Assalamualaikum, tq sudi singgah n komen, idea bernas tu :D btw untuk blog nie, colour dah ok sbb lembut, cuma terkejut sebab tengah2 baca, tetibe ada lagu :D tu je la. Btw nice blog, mmg BEST :D

Mohd Syahidi said... Click To Reply!

dtg menerjah....hehehe

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

Nabila Huda said... Click To Reply!

singgah

ked said... Click To Reply!

yehhhaaa..ape yang best? blog ninie ni yg bestnye bile sy penah join segmen ni yang men terjah2 smpi 3 episod tu..tu mmg trbaek la!! ciap ngan pantun bagai..suke sgt segmen tu..hehehe..boleh wat ag ek len kali..

cik najihah said... Click To Reply!

blog ni mestila bes..

cikji said... Click To Reply!

jenguk sini kembali

http://cikji.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Hakimi Zulkifly said... Click To Reply!

MHZ balas kunjungan...
Cantik blog ni..warna pink gitu..
Ditambah dgn pelita ala2 raya..
'happy blogging'

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

☀ Izzaty Hedry☀ said... Click To Reply!

singgah dri segmen abg ben ..=)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

::Miss Hearty:: said... Click To Reply!

datang jenguk belog yg best !! :) heeee~


http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Izzul Amir said... Click To Reply!

hehe thankss
blog ni pon bestt ;)

CikMiMiey said... Click To Reply!

kunjungan balas di belog ninie :)

belog nih best rase kemeriahan nak raye laaa ..huhuuu~

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said... Click To Reply!

terjah die balik..hehe
comel giler header :)

FYA PELANG! said... Click To Reply!

tengs sebab sudi singgah komen di blog fya. jgn lupa dtg lg and join segmen. ada saguhati dr luar ngra :)



http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/ku-masih-bernyawa-sudah-genap-setahun.html - entry terbaru :)

Dynda said... Click To Reply!

baru nak merayap bls kunjungan. hek :') nak pelita satu! :P

Nur Eyda said... Click To Reply!

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Bro ahmad said... Click To Reply!

ada pelita..mana nak dapat pelita raya ni?

Asyikin said... Click To Reply!

salam singgah dan follow awak :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Cahaya Qaseh said... Click To Reply!

as salam...

singgahan berbalas..


blog best, love2 lagi..


weee~~ <3_<3

wahida idris said... Click To Reply!

waahhh, blog ni best!

sory terlepas train pulak. huhu

Ashraf Jalil said... Click To Reply!

pelita kiri kanan tu lawa..tp saye terclick kat situ time nak komen..heheh :D

Aku DaN SeSuAtU said... Click To Reply!

thanks sudi singgah belog aku dan sesuatu...nice belog..pelita raya pn ade

Fad said... Click To Reply!

Best..hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..rajinnya wat biskut..awal lg la..tunjuk2 je senang..hehe

cik farah said... Click To Reply!

blog ni best!! hehe

http://dyadiyana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said... Click To Reply!

salam kenal...dari segmen BA..;d//selamat hari raya...;d

nur amalina athman said... Click To Reply!

balas kunjungan, blog nie best..:))

jemputlah join my first ga,http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/first-giveaway-by-amalina-athman.html

tinggal jejak :)