Monday, August 22, 2011

blog ninie bertukar lagi (n_n)

www.tips-fb.com

dear diary :

aucak..korang jangan terkezut pula bila masuk blog ninie ye..sebab sekarang ninie dah bertukar wajah..ninie suka dengan design terbaru untuk blog ninie ni..even agak pening untuk memahami kod-kod html yang ada, tapi ninie akan cuba perlahan-lahan untuk menghias blog ninie ni..terima kasih yang tak terhingga buat adik eiyna zafirah sebab sudi meluangkan masa mengedit blog ninie ni..blog yang sekarang ni nampak lebih santai dan ninie tak nak lagi memberatkan blog ninie dengan gadget yang bukan-bukan..btw, ninie suka layout blog ninie ni sebab nampak macam sebuah diari cumil yang pinky..mungkin lepas ni, ninie akan selalu update apa yang ninie rasa, buat, dan apa-apa je lah yang ninie rasa nak tulis..yang paling penting, ninie tetap ninie yang sama tau, cuma blog je yang bertukar (n_n)

10 tinggalan nota:

SiBudakKurus said... Click To Reply!

hehehe..simple dah kan blog dia..cantik2..mcm blog SBK lagi satu :-)

farah hanim said... Click To Reply!

wahh
comelnye blog
simple but cutee^^

ked said... Click To Reply!

ninie!!smartnye blog die..sukses!!

ninie_azriena said... Click To Reply!

SBK : apa link blog lagi satu tu ?? nak tahu juga (n_n)


FARAH : tanks dear (n_n)


KED : yeker ?? mekasih2 (n_n)

eintan nurfuzie said... Click To Reply!

LA...DH BERTUKAR BLOG...SANTEK2...

ninie_azriena said... Click To Reply!

EINTAN : wee...tanks dear (n_n)

izatty fatihah said... Click To Reply!

waa eiyna yg transform blog ninie eh?
dr design die pn da thu :)
mkin sweetlah blog ninie

ninie_azriena said... Click To Reply!

IZZATY : haah sis, adik eiyna yg editkan..pandai kan dia buat..nmpk macam diari pinky yang cumil (n_n)

suriani azwan said... Click To Reply!

selamat hari raya jugak ninie...

ctie anis said... Click To Reply!

singgah balas..maaf ye lambat singgah,internet problem pulak..selamat hari raya~
:)

tinggal jejak :)