Saturday, August 20, 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

www.tips-fb.com


orait, masih lagi dalam mood segmen, dan bro ben suruh ninie pilih 10 atau lebih blog yang menarik hati ninie..dan ninie dah pun pilih mereka-mereka di bawah ni sebagai blog yang menjadi kesukaan ninie berdasarkan list yang abg ben dah berikan (n_n)

blog shiema sufian - blog pinky dan ninie pernah join 1 segmen yang dia buat,,syiok
blog miezah ismail - selalu datang blog pinky ninie..dan selalu support dan join akiviti blog ninie
blog cx - entry slumber dan dekat dengan pembaca..ninie suka kawan ngan cx.. 
blog cik syu - wee..dia kata nanti kawen nak jemput ninie..ninie tungu ni..huhu
blog cik tira - kitorang kenal melalui segmen, dan dia selalu komen entry ninie..weee...
blog cik bieha - dikenali dengan nama MISH APPLE..pembuat header dan banner ninie juga..btw, hari ni birthday dia..EPPY BIRTHDAY !! 
blog oshin - selalu terjah ninie dan entry dia menarik..ayat sempoi..suka sesangat !
blog h.j - entry mantop dan very2 friendly..tak caya ?? ce terjah blog dia..konpim dia terjah balik..huhu
blog yana - tutorial dia best pastu entry dia power..memang terbaik..
blog cik kawaii - pemenang segmen ninie hari tu, dan ninie tengok blog dia semakin bagus dari segi penulisan dan juga sangat peramah 

dah settle..ninie nak pi terjah dan bagitahu diorang pula..wee... (n_n) 

KLIK IKLAN

15 tinggalan nota:

Oshin said... Click To Reply!

terharunya dipilih...hihi

thanks dear :)

H.J said... Click To Reply!

thanks ninie...dia je yang asyik terjah blog kita..kita je yang tak sempat nak masuk blog dia..thanks banyak2..ehe

shiema sufian said... Click To Reply!

terima kasih ninie. terharu yang teramat sangat.

el-janna said... Click To Reply!

mereka mmg best^^

Athira Husna said... Click To Reply!

tq ninie..!

solomolo said... Click To Reply!

singgah Ramadhan di sini...

Abang Stalker said... Click To Reply!

phewitt..mkin top le ninie. ;)

cik kawaii said... Click To Reply!

thanks ninie! sy tak sempat lagi nak buat. malam ni baru ada masa..huhu again, thanks dah pilih blog sy :')

*awwhh..dah ada pelita raya tu..hihi*

nurul atikah said... Click To Reply!

BLOG ANDA TELAH MENJADI PILIHAN SAYA. KENAPA SAYA PILIH BLOG ANDA ?


http://eqakucinta.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah-segmen-abg-ben.html

cx's said... Click To Reply!

tqvm ninie cuz pilih blog cx :) thanks a lot. ninie sgt sporting :)

miezah said... Click To Reply!

terima kasih sbb msukkan miezah dlm list .. ^^

Bunga said... Click To Reply!

Assalamualaikum.
Tahniah, anda terpilih menjadi blog pilihan saya :)

-syira- said... Click To Reply!

sy pilih anda...

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Anonymous said... Click To Reply!

Ya, mungkin karena itu

CXopportunities said... Click To Reply!

da lame tk jengok ninie! hye ninie! sj throwback segmen ni :) hihi rindu la kwn2 blogger lama ni :)

tinggal jejak :)