Tuesday, August 09, 2011

INTANNURULFATEHA SERANG BLOG AKU ??

www.tips-fb.com

assalamualaikum semua teman tersayang..serius ninie terkejut sangat-sangat hari ni..selama ni ninie berdiam diri je, pergi blog dia senyap-senyap dan tak follow dia pun..kira macam silent reader dia lah..tapi tiba-tiba tadi, dia  datang serang ninie terang-terangan..*tanjat boboi tau sis intan oittttt..apa main serang-serang ni..sis tahu tak yang sis dah buat ninie tak tentu arah ?? apa salah ninie kat sis ?? ninie cuma jatuh hati je kat entry-entry tangkap cintan-cintun sis yang memang banyak sangat persamaan dengan kisah cintan-cintun ninie dan MR.S.A tu..walah2...

opss..macam terpoyo dan terover pula di situ..huhu..semua bawa bertenang ok..jangan pula nak salah faham..actually sis intan datang serang dan FOLLOW blog tak berapa howt milik ninie ni..teruja ?? ofkoz lah ninie teruja..blogger hebat macam sis intan sudi datang dan terjah ninie..korang tak kenal ke sis ni ?? jangan nak  tipu tau..mesti kenal punya (n_n)


SIS INTANNURULFATEHA FOLLOWER KE 2201 NINIE
Nota : tanks sangat-sangat tau sis, sure ninie happy sangat-sangat..tak sabar nak tengok sis dan super k tu versi kahwin plak..WAJIB story okey (n_n)

KLIK IKLAN

14 tinggalan nota:

intanurulfateha said... Click To Reply!

hoit! tanjat boboi tau buat entry ashamni.. kuikuikui.

ape ingat pree ke follow follow neh! cepat banje pelamin santek santek tym sis kawen nnti. heeeee :p

baidewei, mekasih lah pegy belog sis yg tah pape tuh. terharu *lap hingus hihihi.

muah muah! :)

♥CIK IERA♥ said... Click To Reply!

oh yea...sangat jeles...kak intan xde pon follow kite.. (T___________T)
hahaha

cik najihah said... Click To Reply!

nak jugak hheeee

AyiLarimA said... Click To Reply!

huhu, dah ramai da follower dia ye.. blogger yg hot pun follow gak.. go0d2.. troskan usaha dlm b'blog ye :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/

ninie_azriena said... Click To Reply!

@intanurulfateha haha..nak banje pelamin ?? kena lah lantik ninie jadi wedding planner sis..bulih ??

btw, tanks too sebab dtg n follow blog ntah paper ni juga..

nah tisu, lap2 hingus tu..t super k gelakkan..haha (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@♥CIK IERA♥ alolo..takmo jeles2 tau =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik najihah nana pi terjah sis intan pula,, (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@AyiLarimA tanks sis..biasa-biasa je (n_n)

My Name is Mar said... Click To Reply!

Syok lah kan retissss men follow..
Huhuhu...
BTW,jemput join segmen Musicbrilliant.com

sha my heart said... Click To Reply!

erm, mesti peranjat, kan dan bercampur suka nak lompat2.. hihi~

btw, tak kenal lagi, siapakah dia. =P

Aida Azryn said... Click To Reply!

suka letteew.. :P

izfanora said... Click To Reply!

bertuah badan yer diterjah blogger hebat.. :)

Wanz Mejuez said... Click To Reply!

Gua datang sini ada panggilan misscall dari lu tadi...

gua tengok entri lu mau manja2 sama gua tadi?

ahahaha

Serius gua gurau.. keh keh keh

gua da add lu dalam blog list gua.. :)

Thanks yea join tadi...

el-janna said... Click To Reply!

sape tu??? huhu nak kenal kenal jugak la^^

tinggal jejak :)