Tuesday, August 30, 2011

Kad Raya Buat Semua - Salam Aidilfitri

www.tips-fb.com

ENTRY MELEKAT
[ SALAM AIDILFITRI ]


dear diary :

apa khabar semua ?? sedar tak sedar, ramadhan semakin tiba di penghujungnya dan syawal bakal menjelma..di kesempatan yang ada ni, ninie dengan penuh rendah diri, ingin memohon kemaafan dari semua pihak di atas semua keterlanjuran kata dan juga perbuatan yang mungkin ninie tak sedari telah menyakiti hati mana-mana pihak..terima kasih yang tak terhingga buat semua yang sudi melawat diari pink ninie dan memberi sokongan pada ninie dalam dunia blogging..

salam aidilfitri dari ninie, MR.S.A dan juga keluarga kami..diharap aidilfitri tahun ni membawa seribu erti buat kita..ambil peluang yang ada ini untuk merapatkan lagi hubungan silaturrahim antara saudara dan lembutkan hati untuk memaafkan insan-insan yang pernah menyakiti kita..insyaallah, hidup kita lebih tenang dan bermakna..tiada guna berdendam dan hanya akan merosakkan hati..(n_n)


kad raya dari ninie azriena dan mr.s.a
sudi-sudi lah ambil tau (n_n)

22 tinggalan nota:

lieynanilaz said... Click To Reply!

selamat hari raya buat ninie sekeluarga..maaf zahir dan batin..

ninie_azriena said... Click To Reply!

LIEYNANILAZ : tanks awak (n_n)

milo said... Click To Reply!

selamat hari raya maaf zahir &batin ninie :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

MILO : tanks sis..selamat hari raya (n_n)

Ain Fadhilah said... Click To Reply!

Selmat hari raya :)

http://ainfadhilahblogger.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-semua.html

MerLe said... Click To Reply!

slmt hri raya juga ninie~ maaf klu ada terkasar bhs.. cntik kad tu =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

AIN : tanks awak (n_n)

MERLE : dimaafkan..tak der paper lah tau..huhu..tanks (n_n)

SiBudakKurus said... Click To Reply!

selamat hari raya!maaf zahir batin!

ninie_azriena said... Click To Reply!

SBK : selamat hari raya awak (n_n)

SuzaDin said... Click To Reply!

selamat hari raya aidilfitri ninie ... mohan maaf zahir dan batin yer !

ninie_azriena said... Click To Reply!

SUZA : sama lah kita ye (n_n)

AyiLarimA said... Click To Reply!

selamat hari raya, maaf zahir je, batin xperlu kot.. huhuhu..
semoga slamat smpai ke destinasi yg dituju nanti..
ceria ceria lah di hari raya ye :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

AYILARIMA : dua2 pun perlu lah..mana lah tau ada tersalah paper ker..huhu..samat hari raya (n_n)

Ain Fadhilah said... Click To Reply!

ninie yang dashboard tu nak Ain buat tuto kan?yang kat blog Ain tu

ninie_azriena said... Click To Reply!

AIN : haah..untuk tumblr kan ?? (n_n)

Aimifiqa said... Click To Reply!

selamat hari raya juga buat ninie dan keluarga. nnt saya pun buat kad ucapan raya.

Ain Fadhilah said... Click To Reply!

http://nabiyha-lovalife.blogspot.com/2011/04/freebies-cute-tumblr-dashboard-bagi.html

ninie_azriena said... Click To Reply!

AIMIFIQA : tanks dear..yeay !! dpt kad raya agy nanti (n_n)

AIN : tanks dear (n_n)

nas said... Click To Reply!

selamat hari raye ninie
kalau ade salah cakap terkasar bahase (err ade ker? :P)
minta maaf banyak2 ea :DDD

ninie_azriena said... Click To Reply!

NAS : wee..okey je lah nas.tak pernah kasar pun..sama lah ninie ye..maaf sangat-sangat dan salam lebaran (n_n)

'yAnA' Cute said... Click To Reply!

salam aidilfitri,ninie...^_^
cutenyer...maceh adik.. =)
maaf zahir batin yea askar MB...

ninie_azriena said... Click To Reply!

YANA : wee..sesamer..selamat hari raya (n_n)

tinggal jejak :)