Monday, August 08, 2011

Komuniti Khas Untuk Blogger UIA - KAMI UIA BLOGGER

www.tips-fb.com

assalamualaikum semua..ninie ada something nak dikongsikan bersama dengan kawan-kawan yang lain..tadi masa ninie tengah check shoutbox ninie, ninie terbaca 1 jemputan khas dari admin untuk join 1 komuniti yang diberi nama "KAMI UIA BLOGGER"..sejujurnya ninie sangat-sangat teruja dan terus join bila dah dapat tahu tentang kewujudan komuniti ni..dengan join komuniti ni, semua student dari UIA yang bergelar blogger dapat berkumpul dan berkongsi pendapat mereka masing-masing..tahniah pada admin komuniti ni, dan ninie harap, ramai yang sudi join komuniti ni dan merapatkan silaturrahim antara kita..insyaallah (n_n)

jom sertai komuniti ni sekarang [klik sini]

KLIK IKLAN

20 tinggalan nota:

Lea IsNaw! said... Click To Reply!

budak usm leh join x?
hehe

merahitujambu said... Click To Reply!

wah..leh kumpul reramai..salam ramadhan

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Lea IsNaw! hehe..tanya admin ye =)

Salim Harmanain said... Click To Reply!

budak uia datang terjah ni ni...hehehe

Far8 budak baik said... Click To Reply!

aku dak uia wehhh..
hahahahaha..
baru tahu ade..
perghhh nk ikot..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@merahitujambu betul2..teruja sangat2 ni =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Salim Harmanain terjah cepat.. =)

H.J said... Click To Reply!

ex uia pom dapat join ke?

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Far8 budak baik jom2..ajak ah kawan2 sekali =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@H.J tu ninie tak pasti lah..tanya admin ye =)

Farihah Ahmad said... Click To Reply!

nak join jugak!!!

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Farihah Ahmad jemputlah =)

hamzah ian said... Click To Reply!

wahhh.. ramai betul blogger uia

ninie_azriena said... Click To Reply!

@hamzah ian huhu..ramai ker ?? biasa je =)

~ pEJuAnG CiNtA ~ said... Click To Reply!

Untuk maklumat.. yg dah 10 tahun graduate dari uia pon boleh.. even just duduk i hari je kat mane2 kampus uia pon boleh join =)

Proud to be UIAnians ~ =)

keryohkery said... Click To Reply!

dah join.hee

kak ina kl said... Click To Reply!

auntie tak leh joinlah..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@~ pEJuAnG CiNtA ~ orait,,tanks for da info admin... (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@keryohkery bagus2..jemput kawan2 skali ye (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@kak ina kl nape ?? bukan uia ye ?? (n_n)

tinggal jejak :)