Monday, August 08, 2011

LAGU: Wali Band - Doaku Untukmu Sayang

www.tips-fb.com

baru je semalam ninie tukar lagu kat blog pinky ni, dah ramai kawan-kawan yang tanya title lagu ni..korang-korang, lagu ni sweet sangat-sangat kan..huhu..actually, lagu ni big bro ninie yang kat indon tu bagi..dia memang teror lah bab2 lagu best ni..bagi yang nak tahu apa tajuk lagu kat blog ninie kali ni, tu, ada kat atas sebesar-besarnya..ninie selitkan sekali lirik lagu ni sebab ada juga yang minta..nak dengar lagu, dah ada kat blog ni ok..jom layan (n_n)

Wali Band : Doaku Untukmu Sayang


Kau mau aku apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan ku turuti
Walau harus aku terlelap dan letih
Ini demi kamu sayang


Reff :

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di surga nanti



Tahukah kamu apa yang ku pinta
Disetiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia


Back to Reff


(Tuhan tolong aku, juga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)


Back to Reff


nota: lepas ni kena buat entry setiap kali ninie tukar lagu kat blog lah..huhu (n_n)


klik iklan (n_n)

8 tinggalan nota:

.abgcho. said... Click To Reply!

wahhh , bait bait lagu dia serious mendalam ,

agak tersirat :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@.abgcho. yup..sangat mendalam =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Click To Reply!

wat masa ni yui suka lagu forteen- berdua bersatu =)

aliasafifah said... Click To Reply!

suka sgt lagu ni tw..<3

ninie_azriena said... Click To Reply!

@nuyui a.k.a miss NUSHA lagu tu best juga =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@aliasafifah ninie pun suka =)

izfanora said... Click To Reply!

sedap lagu nie.. santai jer.. :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@izfanora betul2..lirik dia pun best =)

tinggal jejak :)