Monday, August 15, 2011

SESI PROMOTE BLOG : KUMPULAN 10 (kotak bulat)

www.tips-fb.com

STICKY POST
[ PROMOSI BLOG KUMPULAN 10 ]

wee..ninie tengah curi-curi buat entry ni..actually tengah busy sesangat siapkan tempahan biskut raya..tapi sebab promote blog kawan-kawan tercinta ni punya pasal, opkos lah ninie suka !! tanks kepada KB coz adakan segmen yang cumil ni..orait, kali ni ninie terpilih untuk berada dalam KUMPULAN 10.. jom kita usha ahli kumpulan ninie yang GORGEOUS tu (n_n)


blog yang dimiliki oleh seorang pria..dan ninie rasa semuanya okey dan loading page dia pun laju tau..paling syiok, siap ada ikan lagi kat blog dia..pi tolong bagi makan ye..


ninie sangat suka tengok header dia yang cumil tu..geram tau..dan blog ni dimiliki oleh seorang gadis yang sangat menawan..pi usah dia tau..


tanjat boboi !! header dia menarik..seram tengok..haha..just simple dan loading page sangat pantas..paling penting, semangat merdeka dia terserlah di header tu 

konpim2 lah blog ni dimiliki oleh seorang awek..tengok header dia, cumil kan..dan blog dia ni warna pink gitu..geng ngan ninie lah..


blog ni milik seorang jejaka yang berasal dari terengganu, blog dia simple tapi kalau boleh dekat tempat post entry tu letak warna yang gelap sikit sebab tulisan tak berapa jelas 


tengok header terus rasa lapar..adeh..bila nak buka ye ?? blog yang simple dan menarik


blog milik seorang gadis cumil..blog simple dan loading sangat cepat


header cumil..ninie nak 1 belon boleh tak ?? hehe..kalau boleh, nanti buat scroll untuk entry yang lepas2 tu ye..yang lain dah ok dah 


seorang blogger yang selalu ninie suka susahkan..haha..bukan apa, header ninie dan juga banner semuanya hasil kerja si cumil ni..korang berminat nak tempah kat dia ?? silakan sebab bayaran yang dikenakan sangat-sangat berpatutan..orait


blog kuning yang simple dan kemas..nice job gurl
nota : ok siap..nak pi sambung wat biskut..malam nanti ninie try upload pic (n_n)

KLIK IKLAN

16 tinggalan nota:

G3-lina said... Click To Reply!

nak kuih raye sikit?? hehe.. selamat berpuasa

Syarafi[skyforce331] said... Click To Reply!

saya pun nak kena promote gak <<< muka tak malu...hehehe

Arul said... Click To Reply!

buat kuihh raye...tapau kat banyak2 kat sy...!!! ngee~~

ninie_azriena said... Click To Reply!

@G3-lina wee..meh datang beraya =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Syarafi[skyforce331] hehe..nak promote ?? len kali ye =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Arulkena order lah =)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said... Click To Reply!

@ninie_azriena thanxs ninie,
tapi seram ke header tu??hahah :p
blom ade idea lah nak promote blog korang sme..cner ea??errmmm

Nizam Ijam said... Click To Reply!

nak jugak..hehe

SaYA pUnyA cELiTa LOrr. said... Click To Reply!

dah promote awk...

http://molinolina.blogspot.com/2011/08/selamat-datang-ke-duniaku.html

p/s: nak kueh sikit

Tihara said... Click To Reply!

salam singgah nice blog

where said... Click To Reply!

nga buat..saba sket ye..hehe

story teller said... Click To Reply!

hai..nice blog..am new in writing..
need ur constructive comment..

read my story at

http://sebuahlagicerita.blogspot.com/

tq :)

anismelon said... Click To Reply!

nak kene pomote gak..buleh..heeee

Maya Lisa said... Click To Reply!

SAYANG !CHAK !MAYA DATANG !

sayanggg, blog sayang comel. Maya suke ! pinkyes ~

sayang, maya tak tahu nak kate best atau tak. bagi Maya, tahap ke best tan blog itu bergantung kpada entry ayang....

selaulah datang blog maya ye . daif je rumah maya tu *^^

Chempaka Sari said... Click To Reply!

Wah Rajinnya....

aLieF si Muncung ManiS said... Click To Reply!

jom kita mengenali blogger itu...haha.saya nak awk promote blog saya..sbb blog saya mcm tak ada pengunjung je...tapi malu la nak suruh awk promote..huhu...(sambil mata berkelip2...)..huhu..salam kenal

tinggal jejak :)