Thursday, August 25, 2011

siapa ada tumblr ?? sila lapor diri

www.tips-fb.com


pilihan kedua ninie bila tak da idea dan takda mood untuk berblog..
bagi pengguna tumblr, tumblr ni pun dah macam blog juga
dan kandungan tumblr selalunya menggambarkan perasaan dan mood seseorang tu..

juz nak kongsi tumblr ninie dengan kawan-kawan blogger..
dan kalau korang pun ada, kita boleh lah tukar-tukar link..
meh-meh lapor diri ye (n_n)


19 tinggalan nota:

Clara said... Click To Reply!

tak wat tumblr lagi sb tak taw nak post apa..

twitter adalh..

=)

Joel Leslie said... Click To Reply!

sy adaa ! tp lama x update :B

http://fireworkofmylife.tumblr.com/

ninie_azriena said... Click To Reply!

CLARA : hehe..ninie ada juga twitter tapi tak reti nak men sgt..tumblr best tau..try lah (n_n)

JOEL : nanti ninie usha ye (n_n)

Nur Saina (AntooUngu) said... Click To Reply!

tumblr best! hihi...http://antooungu.tumblr.com/

ninie_azriena said... Click To Reply!

SAINA : memang best ! (n_n)

ladymariah said... Click To Reply!

tumblr saya http://ladymariah.tumblr.com/

ninie_azriena said... Click To Reply!

LADY : orait (n_n)

cik Beskod said... Click To Reply!

yeah ada tumblr juga hehehe

http://cookiesoflove.tumblr.com/ singgah la :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

CIK BESKOD : ninie try nanti.. (n_n)

pyqa said... Click To Reply!

nie yg pika

http://sufy.tumblr.com/

My Name is Mar said... Click To Reply!

Errrr.... Still tak faham apa itu tumblr..
Blh explain lagi?

ninie_azriena said... Click To Reply!

PYQA : orait..nanti ninie lawat ye (n_n)

MAR : tumblr ni macam blog juga, tapi kebanyakan org akan repost or reblog gmbr2 menarik yg dorg suka..ada gak quotes, cerpen, macam2 lah..dan kebanyakan gambar ww ninie dtg dari tumblr (n_n)

Minie Mickey said... Click To Reply!

minie ade tumblr ! ^_^

http://hilary3music.tumblr.com/

Umie Artoqiemie said... Click To Reply!

tumblr banyak gambaq best aku suka =D

ninie_azriena said... Click To Reply!

MINIE : nanti ninie terjah tau (n_n)

UMIE : betul2..setuju sgt2 (n_n)

Santri T.P.I.N.I said... Click To Reply!

Nice entri... Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman..

SuzaDin said... Click To Reply!

dh folo tumblr ninie hehehe ! comel sgt2 taw ...

ninie_azriena said... Click To Reply!

SANTRI : tanks sangat..salam aidilfitri (n_n)

SUZA : yeker ?? tanks sis (n_n)

Liyana Aziz said... Click To Reply!

sama!!! yana pun kalau x de mood nak blogging or fb, pergi tumblr... kat situ picca worth a millions caption

liyanaziz.tumblr.com

tinggal jejak :)