Tuesday, August 16, 2011

The Sims Social - Game Terkini di Facebook

www.tips-fb.com


korang pernah tak main game ni kat mana-mana ?? ninie mula main game ni masa sekolah rendah lagi..haha..memang ninie suka sangat main game dari dulu sampai lah sekarang..dan seriusly sangat teruja dengan kehadiran game THE SIMS SOCIAL ni di alam maya pula..aplikasi terbaru di fb yang membolehkan kita berkenalan dengan sims milik kawan fb yang lain dan membolehkan kita mengurus sendiri aktiviti sims kita dan menghias rumah sims masing-masing

agak kebudakan ?? ninie rasa tak pun coz kebanyakan yang main game ni orang dewasa..kalau korang tak percaya, ninie lah contohnya,,dah dewasa kan ?? huhu..paling seronok, bila kita kena selesaikan macam-macam cabaran yang diberi semasa bermain game ni..pendek kata, ni memang game yang ninie suka sangat-sangat..jom lah jadi jiran ninie..main tau (n_n)

nota: sape lagi yang main ?? add ninie jadi neighbour korang tau (n_n)
KLIK IKLAN 

19 tinggalan nota:

fiLfiL said... Click To Reply!

fil suke maen gme nie.. hehe

Hans said... Click To Reply!

ku takut nak main
kang aku ketagih susah
hahaha

ninie_azriena said... Click To Reply!

@fiLfiL yeke ?? meh lah jadi neighbour ninie (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Hanshaha..mmg ketagih dah ni..tp kejap jer ah..t dah balik u tak boleh dah (n_n)

puteraduyong said... Click To Reply!

waahh...bahaya...memudaratkan masa tidur... ;)

Hanis Zakirah said... Click To Reply!

Hanis main..minta FB nini..nak add :)

Neko-chan said... Click To Reply!

Add meyh!

el-janna said... Click To Reply!

ninie.. best ke game ni?? nak men gak la^^

kaizen said... Click To Reply!

dah x main game2 nih.. dulu sumer game main kt fb tuh... hehehe

Umie Artoqiemie said... Click To Reply!

tak suke main game FB -.-

ninie_azriena said... Click To Reply!

@puteraduyong huhu..takder ah sampai tak tidur..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Hanis Zakirah dah bagi dah awak (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Neko-chan add ninie juga (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@el-janna opkos lah best (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@kaizen huhu..try lah yang ni..syiok (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Umie Artoqiemie huhu..kalau line macam siput, ninie pun tak suka =(

Ezad Skytech said... Click To Reply!

main game ni kat PS je dulu..;)

fatin syahirah :) said... Click To Reply!

waaah. dah lama tak main game. macam takde masa je. hehe

Muslimah Optimis said... Click To Reply!

erkkkkkk.. macam menarik je game ni.. tai MO xpernah main game kat FB sejak MO buat FB.. senang kata xpernah main game on9.. huhu

tinggal jejak :)