Sunday, September 25, 2011

[ ENTRY KHAS : TERIMA KASIH SEMUA ]

www.tips-fb.com


assalamualaikum semua...maaf sangat sebab dah lama juga tak update blog...tanks pada semua yang ambil berat tentang ninie...ninie okey sekarang...dan ninie dah mula belajar untuk redha dengan segala ketentuan ALLAH...even ninie selalu mempersoalkan, kenapa ninie yang terpilih untuk menghadapi dugaan yang seberat ini sepanjang minggu ni, bila difikir kembali secara rasional, siapa lah ninie untuk menidakkan takdir ALLAH...segala yang berlaku pasti ada hikmahnya...tapi entahlah, ninie tak tahu apa yang akan terjadi pada masa hadapan...

sejujurnya, ninie akui sekarang...tak semua benda yang kita inginkan akan menjadi milik kita...dan ninie tahu, ALLAH dah tetapkan sesuatu yang jauh lebih baik untuk ninie...tapi rasa itu tetap tersimpan rapi di dalam hati...rasa indah yang takkan mudah dapat dilupakan...rasa indah yang kini hanya tinggal kenangan...ninie belajar untuk lebih menghargai keluarga dan juga kawan-kawan ninie...diorang yang sentiasa ada di sisi ninie and tak putus-putus memberikan semangat pada ninie untuk bangkit meneruskan kehidupan ni...ninie bersyukur sangat sebab dipertemukan dengan kawan-kawan yang setia, yang sudi berkongsi duka dan bukannya suka je dengan ninie...tanks sangat semua...

paling ninie terharu, keprihatinan blogger-blogger yang singgah ke blog ninie...even kita tak pernah pun bertemu, dan hanya berkongsi cerita di dalam blog, kebanyakan blogger tak putus-putus bagi semangat pada ninie...korang, seriously ninie hargai korang dan hanya ALLAH je yang dapat membalas kebaikan korang pada ninie...

ninie nak mulakan hidup yang baru...the new ninie azriena yang boleh berdikari, yang tidak mudah melatah bila dilanda musibah...insyaallah, akan cuba menjadi yang lebih baik sebelum genap 20 tahun hujung tahun ni...harap korang semua sudi mendoakan yang terbaik untuk ninie ye...satu pesanan ikhlas dari ninie, belajar lah untuk menghargai insan-insan yang berada di sekeliling kamu, sebelum kamu harus belajar untuk melupakannya...sebab itu bukan satu perkara yang mudah...



14 tinggalan nota:

intanurulfateha said... Click To Reply!

gud~~ ;)

Mish Apple said... Click To Reply!

new Ninie Azriena . :)

Santri T.P.I.N.I said... Click To Reply!

pengalaman mengajar kita erti kehidupan...

ninie_azriena said... Click To Reply!

@intanurulfateha huhu..tanks a lot sista =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Mish Apple insyaallah..doakan kita tau =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Santri T.P.I.N.I betul..dan pengalamn juga mendewasakan kita =)

lieynanilaz said... Click To Reply!

tabahlah untuk menjadi dewasa...:)

izzati jerr said... Click To Reply!

hakikat sebuah kehidupan... x semua prkara yg kita inginkn akn selamanya milik kita... :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@lieynanilaz sedang mencuba sis..doakan ninie ye =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@izzati jerr that's true..tanks sista =)

saharinasaharudin said... Click To Reply!

la tahzan dear ninie,setiap yg berlaku ada hikmahnya.Allah tau apa yang terbaik untuk kita suma :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@saharinasaharudin i will sis..pray for me ya.. =)

AyiLarimA said... Click To Reply!

Selamat kembali.

Mira pn baru je aktif2 balik dlm berblog ni.
Semoga Ninie teruskan usaha ntok b'karya dlm dunia blogging ni ye.

:)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@AyiLarimA huhu..tanks sista.. gud luck tok kita berdua ye (n_n) eppy blogging

tinggal jejak :)