Thursday, September 08, 2011

mood : get ready to pack all my things..=____=

www.tips-fb.com


even rasa malas yang teramat, ninie kena juga merajinkan diri untuk mula mengemas barang-barang..kenapa nak kemas ye ?? ninie nak ke mana ?? erkkkk..jangan lah pura-pura tak tahu..betul ke korang tak tahu ni ?? yelah..meh ninie kasi tahu ye..act ninie dah nak masuk UIA balik..nampaknya honeymoon ninie selama hampir 5 bulan lebih juga ni bakal berakhir..huhu..sedih tau..coz nanti kena bangun pagi..dah lah semua kelas ninie start 8.30 =__=

korang yang nak masuk kampus balik tu, dah siap mengemas ker ?? meh lah share2 dengan ninie apa yang korang bawa..ninie blur ah nak bawa apa..huhu..daaaaa....(n_n)


teringinnya nak ada bagasi pink !!
siapa nak belikan tok ninie ?? (n_n)

14 tinggalan nota:

.: iEyLa :. said... Click To Reply!

ninie jgn lpe sediakan bunga tuk my convo bulan 10 t..hehehe
jumpe di UIA..hihih

AreNieZa said... Click To Reply!

waa.. sme la kite.. nini nk blk uia.. nieza blk upsi... x mo blk...

ninie_azriena said... Click To Reply!

@.: iEyLa :. dah habis dah ?? besh nya !!! congrats akak (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@AreNieZa huhu..memang takmo balik kan =___=

GaRy™ said... Click To Reply!

hihihi... klas gary semua start pukul 8.. T^T

Sarah Naiema said... Click To Reply!

wuawua.. tak nak balik U lagi...T_T

ninie_azriena said... Click To Reply!

@GaRy™ wah2..agy awal =___=

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Sarah Naiema tol2..saya setuju !! =___=

family of fur said... Click To Reply!

fof pon xsbr nak balik u..(mata pandang ke atas, tgn di dada)
hahaha.. bwk diri je senang.. xyah packing.. :P

ninie_azriena said... Click To Reply!

@family of fur huhu..ingt nak gak wat cmtu, tp tak berkemampuan coz bnyk sgt brg ni..hehe..ninie juz bawa apa yang perlu je ni (n_n)

NMH said... Click To Reply!

kan ne bangun pagi2 mandi pagi2...uhh lame dah xbuat hahha..comelnye bagasi pink! ouchh

ninie_azriena said... Click To Reply!

@NMH huhu..tau tkper..dah lama dah tak bgn pagi cmtue..ntah boleh bgn entah tidak =___=

Syahbinar Shuib said... Click To Reply!

Selamat pulang ke UIA :D

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Syahbinar Shuib tanks awak =)

tinggal jejak :)