Saturday, March 03, 2012

♥ Ahli Bloglist Simple ♥

www.tips-fb.com

seperti yang dijanjikan, ninie akan umumkan para blogger bertuah yang mendapat tempat di sudut bloglist ninie untuk bulan mac ni..buat yang tak berjaya, jangan kecil hati ye..insyaallah, bulan depan ada lagi segmen macam ni untuk kawan-kawan semua..okey, korang boleh semak nombor korang dekat sini and cek elok-elok sama ada berjaya atau tidak..(n_n)




TAKE NOTE : Nombor 11 ada 2x, maaf baru perasan. Ninie dah update dan blogger bertuah adalah link no 4

Tahniah untuk semua ahli " BLOGLIST SIMPLE " (n_n)

5 tinggalan nota:

UnPerFecT PeRsoN.. said... Click To Reply!

hehe...sye link no 3....weeeee....alhmdlilh mrsa gak mmng....;));))...thnks sis wat segmen ni...terbaikkk..

myu said... Click To Reply!

Syukur alhamdulilah... saya no.16 :) Thanks empunya belog wat segmen ni ;)

Nur Syamimi Jamaludin said... Click To Reply!

wink..wink...
salam...saya link no 12..
alhamdulillah..thanks pada empunya blog...:)

QasehSuci said... Click To Reply!

alhamdulillah...wee...blog Qaseh ada...thank yer tuan belog...keep in touch...

Alfi Kasran said... Click To Reply!

eh no.22 betul ke ni o.0

tinggal jejak :)