Thursday, May 17, 2012

Lampu Tidur Cinta ♥

www.tips-fb.com

Banyak nya habuk kat blog comel ninie. Kesian dia. So sorry. Lately, banyak sangat benda nak kena setel. Ni pun curi-curi masa je sebab rindu sangat nak menaip. Korang dah start cuti semester ke? Ninie baru nak start final exam 25 hb ni. Doakan ninie dapat jawab dengan mudah dan tenang, pastu dapat result yang gempak ye! 

Ahad lepas dapat bertemu yang tersayang. Serius happy sesangat lah! Dah dekat hampir 2 bulan lebih tak berjumpa. LDR lah katakan. Macam biasa lah, aktiviti yang wajib kitorang buat mesti lah MAKAN! Hehe. Paling ninie teruja, bila si dia hadiahkan ninie satu lampu tidur comel. Gerammmmmmm!!! Sebab comel sangat. Actually hari tu ada jumpa 1 lampu tidur kat Wangsa Walk, tapi saja mengada nak tunggu si dia belikan. Si dia suka belikan benda-benda comel untuk ninie. Terima kasih CINTA! =D 


COMEL TAK ? NAMA DIA "BOBO" (n_n)

TANKS A LOT FOR THIS CUTE GIFT MY DEAR

8 tinggalan nota:

Leysa JL said... Click To Reply!

gudlak exam! all the best..

ya, comel lampu 2 :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Leysa JL tanks so much ! =D

Kazen said... Click To Reply!

gud luck final exam....untung dpt hadiah kan :)

Entri Terkini Kazen >> Follow 100 Blog Part 3

Cik Yatt said... Click To Reply!

comel..! nak gak

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Kazen tanks..huhu..alhamdulillah =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Cik Yatt alolo..t awak beli juga ye =D

saharinasaharudin said... Click To Reply!

alololo,comelnyaaaa lampu :D

ninie_azriena said... Click To Reply!

@saharinasaharudin alolo..tanks ye =D

tinggal jejak :)