Friday, June 18, 2010

learning!!

www.tips-fb.com

hehehe
salam jumaat sumer
ninie gembira sangat2 hari ni tau
macam2 benda baru ninie belajar dari
rakan2 blogger
dorang sumer nie memang tak kedekut ilmu tau

ader 3 perkara baru tentang blog ninie
- shoutbox ninie dah tergantung di tepi ( tengoklah )
- ninie ader signature sendiri di hujung entry..
- word2 kat blog dah jadi rainbow

eh2...
lupa plak nak story kat atas tadi
layout blog pown ninie dah tukar
ninie rasa yg nie nampak lebih kemas dari aritue
( bagi korang tak tau lah )

THE CONCLUSION:
suka! suka! suka

10 tinggalan nota:

aMoR said... Click To Reply!

hok alahhh

mmg kami xkedekut pon...

ninie_azriena said... Click To Reply!

amor: huhu..kamu yang terbaik lorh..(n_n)

aMoR said... Click To Reply!

hoooo alhamdulilah..

ninie_azriena said... Click To Reply!

amor: huhu,,alhamdulillah..jgn nakal2 plak udah ah

♥ Nasiha Sakinah ♥ said... Click To Reply!

ehem.. :P
nk gantung2 tepi gak..hehehehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

nasiha: huhu..nak juga ker?? jom ah wat juga..

Adam Haiqal said... Click To Reply!

adam amek info psl signature dari blog ninie:)
tengkiu yeaa..
tp cmne nak buat permanent signature tanpa perlu copy n paste??

Gransazer said... Click To Reply!

waahh!!!comel2!!hehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

adam: owh..bgs ah..ninie dah tinggalkan link kat chatbox adam..ty usha yerk..

ninie_azriena said... Click To Reply!

gransazer: comel macam zaza lorh..huhu..(n_n)

tinggal jejak :)