Thursday, June 17, 2010

suka! suka! suka!

www.tips-fb.com


emm...
hari nie cuma ada 2 kelas jer
petang plak bley ah rilek2
tak sangka plak hari nie dah masuk 4 rejab
ngah ader masa lapang ni
ninie nak langsaikan hutang2 tag and award dari kawan2


TAG DARI ZAZA


award dan tag nie dari sis zaza yang comel
tanks ya

1- apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu
- blog ni nama 'ninie azriena' coz amek dari singkatan
nama ninie NORINI HAZRINA

2- apa nama url blog dan dari mana datangnya idea tue
- url blog nie http://ninieazriena91.blogspot.com
amek dari nickname ninie and tahun kelahiran

3- apa method dalam penulisan ninie
- ayat rojak ikut suka hati ninie jer nak campur
as long as bley difahami..

4- pernah rasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
- NEVER!! LOVE MY BLOG SO MUCH..

5- pernah ahli keluarga anda baca blog nie?
- pernah, abg ninie ader blog klik sini

6- apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan
ada orang lain cakap blog anda cantik
- terima jer,,len orang len pandangan
tanks tok semua yang sudi nak komen..

7- bila blog anda diberanakkan?
- 1 MEI 2010 di CFS IIUM, NILAI
SEM 3 2009/2010

8- siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
- cari lah..huhu..

9- apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah
- blom punya blog lagi time tu..huhu..

10- 10 orang yang bakal di tag.
- gtau kat chatbox jer ty k


TAG DARI BELLA




1- sila link pada orang yg bagi award ni pada kamu

2- nyatakan sebab2 anda suka warna pink
- cute, simple, cantik,

3- sejak bila suka warna pink?
- sejak ada warna pink!

4- nyatakan 5 barang yg kamu syg warna pink
- enset, baju, laptop, dompet ngan music box

5-snap picture kamu ngan brg warna pink

p/s: laptop ninie camnie ah..tapi nie amek dari tenet jer
coz ader problem ckit nak masukkan gambar
dalam my lappy nie..sory..

6- tag pada kawan yang minat pink
- sumer pencinta pink
sila ambil dan tinggalkan komen anda
amanah!!!!

siap!!!!!!!!!!!!!!

MyEm0.Com

6 tinggalan nota:

aMoR said... Click To Reply!

heee slm...

sesudah ler main tag....hee

lwok jee

ninie_azriena said... Click To Reply!

amor: org dah bagi..takkan nak menolak..tak bek tau hampakan harapan orang len..

/Dayah//Nurul/ said... Click To Reply!

teruskn pencinta pink

ninie_azriena said... Click To Reply!

dayah: teruskan!!! huhu..pink so cute..

akmar waldorf said... Click To Reply!

kte amek award pink ni! :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

akmar waldorf: orait dear..silakan ah..mmg cantik tau award pink nie..

tinggal jejak :)