Wednesday, August 18, 2010

harap mama cepat sembuh...

www.tips-fb.com

assalamualaikum
hai kawan2..
rindu sangat2 kat semua tau
dah lama juga ninie tak buka blog
bukan ninie sengaja tapi banyak sangat dugaan yang datang menimpa ninie

untuk pengetahuan semua
mama ninie baru je selamat menjalani satu operation kecil pagi tadi
ada ketumbuhan kat rahim mama
doktor kata fibroid
ninie sedih sangat tak ada di sisi mama
waktu dia dibedah
coz ninie ade kelas dan exam pun makin dekat
belum lagi dengan assignment dan presentation
semua tu buat ninie kusut

sometimes bila duduk seorang2
rasa macam nak menangis jer
tapi ninie tahu
ninie kena kuat semangat
ninie tak boleh mudah nak salahkan apa yang dah berlaku
ni semua kehendak DIA

ninie nak minta tolong dari kawan2 semua
tolong doakan mama ninie cepat sembuh ye
ninie sayang mama sangat2..
harap mama kembali sihat macam dulu

p/s: esok ninie balik kampung nak tengok mama
harap mama dah sihat bila ninie sampai


20 tinggalan nota:

ejum said... Click To Reply!

semoga cepat sehat.dan sembuh...

AnWaRnAiM said... Click To Reply!

semoga cpat smbuh yee~

ninie_azriena said... Click To Reply!

ejum: amin..tanks yer..=)

-telordibasuh- said... Click To Reply!

yeke..smoge mak u sembuh b4 raye aminn..jgn sedih2 yerk..

Wan_hazel said... Click To Reply!

semoga mama cepat shat ..wan doakan..

ninie_azriena said... Click To Reply!

anwarnaim: amin..terima kasih..=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

-telurdibasuh-: amin..harap sht2 macam tue..tanks..

ninie_azriena said... Click To Reply!

wan: tanks wan..(n_n)

mama hidayahamin said... Click To Reply!

"Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang, selawat dan salam ke atas junjungan besar kami Nabi Muhammad SAW. Ya Allah ya Tuhan Kami, Hanya Engkaulah yang menghilangkan kesedihan, Engkaulah yang Maha Menyembuhkan, Tidak ada yang mampu menyembuhkan, Kecuali hanya Engkau yang menyembuhkan, sembuhkanlah mama Ninie azriena, Sembuh tanpa terasa sakit. AMIN"

Rafhanah Mohtar said... Click To Reply!

nini..be strong..ni slh 1 ujian Tuhan kat nini..just get through all this with patience and perseverance..insyaAllah,pasni mama nini sembuh.banyakkan berdoa ^^

cik lya said... Click To Reply!

yeke nini??sabarlah ye nini..bykkan berdoa..lya akan doakan kesejahteraan mama nini..insyaallah...

fify said... Click To Reply!

dun wory ok. its gonna be fine. :) semuga mak ninie cepat sembuh.

She is f.A.z.A said... Click To Reply!

hye ninie,

be strong dear ..
hope ur mother get well soon ..=)

kakngah said... Click To Reply!

harap mama ninie cpt sembuh ya..
sampaikan salam kngah pada mama k...

amira said... Click To Reply!

semoga diberi kesembuhan.. ameen~~

xazryx said... Click To Reply!

semoga cepat sembuh mama awak ye . :)

Peri PiA said... Click To Reply!

sabar ye,Pia doakan semoga mama nini cpt sembuh..Amin

miszTERRA_SF_ said... Click To Reply!

insyaAllah.. same2 kte doakan mama awk cpt sembuh oke :)

Anis izyan Abd Rahman said... Click To Reply!

sy doakan mama awk cepat sembuh ya dear~
jage mama awk elok2 okesh dear~~~

ieda said... Click To Reply!

akak doakan mama rinie cepat2 sembuh .. insyaallah banyakkan berdoa dan biarkan dia rehat cukup2 ok :)

tinggal jejak :)