Monday, October 04, 2010

dah 11 bulan..love u =)

www.tips-fb.com

tak sangka sangat
masa begitu pantas berlalu
ninie dan si dia dah hampir 11 bulan bersama
mungkin bagi orang lain usia pehubungan kami ni masih mentah
mungkin ada yang tak senang dengan hubungan kami nie
tapi ninie tetap nak kongsi kegembiraan ni dengan baby blog ninie ni

actually
3/10/2010 ( semalam )
tu lah tarikh anniversary kami
tapi ninie tak sempat nak wat entry coz baru jer sampai dari kampung
jadi ninie decide tok buat hari ini

hubungan yang masih baru
usia yang masih muda
macam2 halangan yang terpaksa kitorang lalui
ninie akui ninie selalu tewas
ninie suka dengar kata orang lain
ninie takut sangat kecewa time bercinta dan paling teruk
ada juga yang kata cinta boleh mengganggu study

tapi bila ninie berkenalan dengan si dia
si dia buktikan yang semua tu tak betul
sebenarnya terpulang pada kita untuk kendalikan cinta
cinta tak pernah bersalah
si dia sentiasa ada di sisi ninie bila ninie mula jatuh
si dia sentiasa menjadi pendengar yang terbaik untuk segala masalah ninie
si dia juga sentiasa memberikan kata2 semangat dan dorongan
supaya ninie sentiasa sukses dalam study ninie

lumrah bercinta
ada pasang surutnya
tipu lah kalau ninie kata hubungan kami tak pernah ada masalah
dengan masalah lah kami jadi lebih rapat
si dia memang seorang yang baik
si dia sabar layan kerenah ninie yang sememangnya
sangat2 lah kebudak-budakan

bercinta jarak jauh
payah kan???
tapi ninie yakin dan percaya pada si dia
ninie harap sangat2 kami bahagia
dan sukses dalam study kami

buat si dia
terima kasih sudi jadi teman terbaik buat saya
saya sayang awak sangat2
a-i-s-h-i-t-e-r-u-



meski jauh di mata
awak tetap dekat di hati saya
~~love u so much~~

epy 11 month anniversary
ninie & am
(n_n)


22 tinggalan nota:

Nurul Chomot said... Click To Reply!

auww , dah 11month . sweet ! congrats ninie .. anniversary date sama ngn birthday nurul . hee ;p

ninie_azriena said... Click To Reply!

nurul: hehe,,
yeker??
kongsi tarikh ler..=)
tanks tau..

muchang said... Click To Reply!

sweetnye :)

muchang said... Click To Reply!

sweetnye :)

muchang said... Click To Reply!

sweetnye :)

muchang said... Click To Reply!

sweetnye :)

Zaer!! said... Click To Reply!

syahdunye die kan! Harap sampai ke jinjang pelamin! hehe.Amin..

ninie_azriena said... Click To Reply!

muchang: huhu,,
banyaknyer komen dyer..
doakan kami bahagia hingga
ke akhir hayat yer..=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

zaer: hehe..
syahdu ker??
tanks sgt2 yer..
harap2 macam tue lah..=)

sarah shafie said... Click To Reply!

hehe..mine 4 ariblan..smoga bhagia..

bspotgurl said... Click To Reply!

Congratss

iErA eMiLLy said... Click To Reply!

sweetnye....
moge berbahagia ye
follow la blog sy ye
http://iera-emilly.blogspot.com/

ninie_azriena said... Click To Reply!

sarah: means today ah kan??
epy anniverdary to both of u dear..=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

bspotgurl: tanks dear..=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

iera: insyaallah..
doakanlah kami epy2 slalu yerk..

fare murni said... Click To Reply!

wah!!
bestnye.. :D

ninie_azriena said... Click To Reply!

fare: huhu..mmg best sis..=)

Nur Hayaty said... Click To Reply!

Tahniah dear..yaty doakan semoga kamu dan dia kekal hingga ke akhir hayat..amin ..=]

ninie_azriena said... Click To Reply!

yaty: tanks dear..
amin...
harap2 camtulah hendak nyer..

nas said... Click To Reply!

wahhh..gud luck ek..tapi buatla entri bila da cukup setahun..baru gempak...nie baru 'awal' sikit...hahahhahahha....erk...nape ek ko tukar cooment box jadi embedded below post?

ieda said... Click To Reply!

tahniah dik .. so sweet .. hubungan yg suci akan diserikan dgn pelbagai dugaan .. semoga tabah hadapi semua .. insyaallah kalau direstui akan sampai ke akhir nanti :)

Aina_Izzati said... Click To Reply!

hyy ninie ! nx tnye nieyh , lgu blogg ninie nieyh ap ? :)

tinggal jejak :)