Monday, October 18, 2010

keistimewaan MINI COOPER

www.tips-fb.com

vroom! vroom! vroom!
hehehe..comel tak kereta kat sebelah nie? kalau korang semua nak tahu ni lah MINI COOPER.. actually ninie baru je selesai mengoogle pic kat sebelah ni..ninie bukan apa, saja jer nak usha2 kereta comel ni coz ader maksud yang tersirat di sebalik MINI COOPER ni kalau korang semua nak tahu..huhuhu...korang nak tahu ke apa maksud yang tersirat tu? meh lah ninie bagitahu kat korang ok..pertama sekali, ninie nak berterima kasih kat kawan baik ninie iaitu RYAE & FARIS( bf dyer) coz bagi gelaran MINI COOPER kat ninie dan kekasih hati ninie tu..huhu..ape kena mengena ninie, am dan juga MINI COOPER?? macam ni lah ceritanye..kitorang gabungkan nama dan cari kereta yang ada nama kitorang berdua lah..hehehe..(

takder kejer kan )



syahMIzi azri & noriNI hazrina
=
MINI COOPER

so sweet!!! i loike it!!

30 tinggalan nota:

NeidIyra said... Click To Reply!

hahax~
letak la name mini market ker..
besz gak kn.. huhu :)
gurau je la.. best gak ade nme cmtu..
but lau ade mini cooper sndri agi best..
sye mmg mnat pn kreta cm tuh..
:D

ninie_azriena said... Click To Reply!

neidlyra: hahaha..
idea baik tu..ninie tak terfikir plak sblom nie..
tanks yerk..
huhu..ty ninie reka mini cooper sendri..(n_n)

NeidIyra said... Click To Reply!

hahax~
bgus ar cm tuh..
reka byk2 agi name..
hahaha

ninie_azriena said... Click To Reply!

neidlyra: huhu..
i will..insyaallah..(n_n)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... Click To Reply!

hahaha, comel comel ! :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

nur-za: hehehe..tenx ya sis..(n_n)

~eZmALiZa~ said... Click To Reply!

haha...bole eh gabung mcm tu je?? nway, comel jugak! :) hmm...agaknye ape lak kalo ezma dgn cikBF punye name di gabungkan? :P

ninie_azriena said... Click To Reply!

ezma: hehehe..
mestilah boleh sis..
kalow ikutkan, semua benda nak gabung nama kitorang..
so sweet tau..(n_n)

nina syakina said... Click To Reply!

comel3.... nina pon suka... tp kcikk sgt... cmno nk angkut satu rombongan...huhu

ninie_azriena said... Click To Reply!

nina syakina: hehehe..
takper2..
pengantin nek mini cooper..
rombongan plak kita sewakan bas untuk dowg..ok?? =)

yott said... Click To Reply!

suke cooper..red kaler

ninie_azriena said... Click To Reply!

yott: hehe..
comel kan?? (n_n)

nurul viWy said... Click To Reply!

jenguk bg ciuman kt die...huhuhu

dunspeak♥ said... Click To Reply!

i loikess mini cooper..mampu nengok je la kete nieh..hehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

nurul viwy: huhu..so sweet..
tanks dear..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

dunspeak: huhu..
tkper2 kita beli jer yg mainan kalow tak mampu k

nas said... Click To Reply!

wahh..
so sweet la..
tp nak tanye..kenapa mini cooper?
knape bukan mercedes,alza,bla2?
hehehhehee

owh..patotlah..gabungan name..hehehe

Zuewairy said... Click To Reply!

comel2.. cocok.

ninie_azriena said... Click To Reply!

nas: hehe..
gabungan nama lah nas
tu jer yg mampu kot..
ngidam yg mahal2 tak termampu plak nak beli nanti..

ninie_azriena said... Click To Reply!

zuewairy: tanks yer..(n_n)

Zulfahmi Abidin said... Click To Reply!

hey..brape syarikat mini cooper tuh bayar kamu huh buat entry pasal mini cooper?? ^__^


Entry terbaru Fahmie Hari Ini:
Orang Tua-Tua Cakap Kalau Tidur Lama-Lama, Ada Potensi Untuk Berjaya

ninie_azriena said... Click To Reply!

zulfahmi: huhu..
maner der bayar2 lah..
ni free jer..tapi sgt berharga wat ninie..(n_n)

HiGHNeSS FiQ said... Click To Reply!

mi ni ke??
igtkan lagi sorg ade name cooper..
hahha..

btw, jom jogging ke blog Fiq n comment there~ ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

fiq: huhu..
ty ninie dtg ok..(n_n)

Ermalina said... Click To Reply!

oh so sweet... hihihi

ninie_azriena said... Click To Reply!

ermalina: huhu..
tanks sis..(n_n)

Ummi Dania Yasmine said... Click To Reply!

ni latest edition dari version kereta Mr Bean....:-)

ninie_azriena said... Click To Reply!

ummi: yeker?
hehe..ninie sajer jer amek..

g0m0k9enDek said... Click To Reply!

i like it too!

ninie_azriena said... Click To Reply!

g0m0k9enDek: ninie pun suka..(n_n)

tinggal jejak :)