Tuesday, October 19, 2010

result! result! result!

www.tips-fb.com


macam biasa lah ye, lepas je habis exam, benda yang paling DIMINATI ramai akan terjadi..apakah itu? RESULT ma..sudah mau keluar lah esok..ninie cuak lah..takut sangat tak dapat yang terbaik..ninie dah usaha sungguh2, harap rezeki ninie baik kali ni..ninie bukan apa, ni sem last ninie kat CFS IIUM, NILAI..exam terakhir yang menentukan sama ada ninie perlu stay lebih lama kat MATRIK UIA tu or ninie akan teruskan pengajian ninie kat main campus UIA GOMBAK..ninie tak nak lah extend sem..dah la blaja kat UIA tu mengambil masa yang lama..ninie dah tak sabar2 tau nak graduate, nak kejer n balas semua jasa mama & abah kesayangan ninie..

YA ALLAH
MOGA AKU MENDAPAT RESULT YANG CEMERLANG!


18 tinggalan nota:

Encik MamaT said... Click To Reply!

semoga berjaya... hehe

ello said... Click To Reply!

good luck awk..!!!

ninie_azriena said... Click To Reply!

encik mamat: amin..terima kasih ye..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

ello: tanks yerk..

one2paii said... Click To Reply!

gua doakan lu agar result lu cemerlang..bnyk2 kan doa dan jgn pk sgt ape yg lu dapat..lu dah buat ape yg terbaik,biau allah yg menentukan yg terbaik untuk lu erk

azieda razak said... Click To Reply!

semoga berjaya...
da tau result bgth kitaorg ea...

Shino said... Click To Reply!

insyaAllah result da best...gud luck yea...

akmafaizal said... Click To Reply!

Insya Allah. Moga 4 flat.amin

ninie_azriena said... Click To Reply!

one2paii: insyaallah..tanks sgt2 yerk..

ninie_azriena said... Click To Reply!

azieda: amin..huhu..bgtau ker?? malunyer!! (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

shino: tanks shino..-)

ninie_azriena said... Click To Reply!

akmafaizal: amin! amin! amin!

mier@merr said... Click To Reply!

semoga dpt yang best2

ninie_azriena said... Click To Reply!

mier@merr: amin..tanks sis..

Sara Mysara said... Click To Reply!

insya Allah..kalo dh wat yg terbaik...
4 flat di tngan,,,
hehehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

sara: insyaallah..
amin..(n_n)

nas said... Click To Reply!

gud luck ninie..
harap2 dgn rezut cemerlang matrik uia nie...dapat la sambung kat uia terus dlm ijazah dlm bidang yg awak minati :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

nas: huhu..
terima kasih nas..
insyaallah..dah tak sbr2 nak smbg dgree nie..(n_n)

tinggal jejak :)