Wednesday, October 20, 2010

20-10-2010 ( keputusan terakhir )

www.tips-fb.com

20-10-2010

alhamdulillah..ninie dah boleh menarik nafas lega..semuanya dah selesai dan tiada apa lagi yang perlu dirahsiakan..semua debaran dah hilang sekelip mata lepas melihat sendiri keputusan itu..result yang ninie dapat untuk final sem ni adalah yang terbaik daripada yang sebelum ini..ninie berpuas hati sangat2 dan semakin yakin untuk meneruskan study ninie di UIA GOMBAK..tarikh yang istimewa, untuk result yang terakhir ninie di CFS IIUM,NILAI..ninie pasti akan merindukan semua kenangan dan kawan2 di sana..banyak sangat yang telah ninie pelajari selama ninie di CFS IIUM..semua itu akan ninie jadikan panduan untuk menjadi individu yang lebih baik di masa akan datang..

syukur YA ALLAH
diatas kejayaan ku ini..

buat keluarga, lecturer, sahabat dan juga si dia
terima kasih sangat2 di atas sokongan yang diberikan
i love u!!

14 tinggalan nota:

Adnazthie said... Click To Reply!

Salam ziarah,
TAHNIAH...

ninie_azriena said... Click To Reply!

adnazthie: tanks sis..:)

misyamissyou said... Click To Reply!

tahniah dear! :D

ninie_azriena said... Click To Reply!

misyamissyou: tanks sis..(n_n)

sweetsal said... Click To Reply!

salam, ninie dapat 4 flat ke tu..tahniah smoga berjaya menjejak kaki ke uia gombak...

ninie_azriena said... Click To Reply!

sweetsal: ishk..
takder lah pndai mana smpi dpt 4 flat..
dpt biasa2 jer..(n_n)

kobEj0rdan~ said... Click To Reply!

tahniah2:D adik saye juga kat iium nilai:P

ninie_azriena said... Click To Reply!

kobejordan: terima kasih ye..
wa..sama lah ngan ninie..

aulia' said... Click To Reply!

tahniah syg..:) jgn lupe kteowg kt nilai yg TERCINTA yek??hehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

aulia': siapakah anda??
ninie sentiasa rindukan teman2 di nilai..(n_n)

g0m0k9enDek said... Click To Reply!

congrats kamu!

ninie_azriena said... Click To Reply!

g0m0k9enDek: tanks sgt2 yer,,(n_n)

Cik Moon said... Click To Reply!

syukur alhmdllah.. tahniah ya

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik moon: alhamdulillah..tanks sis..

tinggal jejak :)