Wednesday, November 10, 2010

25 random things, fact, habits, or goal about you

www.tips-fb.com

hari ni ninie dapat tag yang agak panjang dari teman blogger baru ninie..nama kitorang dekat2 jer..dah nak macam kembar..hehe..tanks ya sis nana sebab tag ninie..jom2 kita cek apa kah tag yang ninie dapat tue

Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you.At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because i want to know more about you.' 


  1. nama sebenar NORINI HAZRINA BINTI HAMDAN
  2. lahir di LANGKAP, PERAK..menetap dan membesar di KUALA SELANGOR
  3. dilahirkan pada 24 DISEMBER 1991
  4. anak kedua dari tiga beradik
  5. suka PINK ! PINK ! PINK !
  6. suka kumpul kotak muzik..( sejak kecil sampai sekarang )
  7. sudah ada BUAH HATI ( SYAHMIZI AZRI BIN ABDUL GAFAR ) *wink2..( malu nye ) huhu
  8. bakal melanjutkan pelajaran di UIA GOMBAK bulan 12 ni dalam bidang PSYCHOLOGY
  9. tak berapa suka memasak..haha !! 
  10. sangat sensitif tapi cepat baik balik..hehe
  11. suka dengar lagu indon dan juga yang jiwang2..
  12. suka baca novel di masa lapang
  13. suka online ! online ! online !
  14. hadiah paling ninie sayang adalah GELANG TANGAN pemberian si dia
  15. tak pandai nak MEKUP !! ( serius nie )
  16. suka makan !!
  17. suka nyanyi even ninie tahu suara ninie takder lah sedap mana ( peduli apa )..haha
  18. teringin nak pakai kasut TUMIT TINGGI coz nak nampak tinggi
  19. suka kat mereka yang baik dengan ninie
  20. tak suka ada musuh !! ( tolong jangan cari pasal )
  21. cita2 masa kecil nak jadi ASKAR !!
  22. suka study dekat2 nak exam nanti..hehe
  23. agak liat kalau nak bangun pagi2 ( tapi susah mau tidur ma )
  24. suka bercakap tanpa henti ( tapi dengan orang yang betul2 rapat saja )
  25. I LOVE ALLAH ! I LOVE MY PROPHET ! I LOVE MY FAMILY ! I LOVE MY FRIEND ! I LOVE MY HUBBY ! I LOVE MYSELF..tanks..(n_n)

ok sudah siap..ninie tag semua follower ninie yang baca tag ni ok..hahaha...syg semua !! 

4 tinggalan nota:

nas said... Click To Reply!

wahh..rajinnyer ko buat tag..hehehe...kotak muzik tue macam ne ek? kotak bila bukak kuar bunyik ek? hu3...
alamak..xberapa suke masak..xper2..nanti rajin2 la memasak ek...untuk 'bakal suami ko tersayang'..hehehe


latest entri:

Apa itu 'Anak Ikan' dan 'Anak Ayam'??

ninie_azriena said... Click To Reply!

nas: haha..mmg sgt rajin..yup..tu lah kotak muzik..comel kan ??? mmg tak suka masak..so kena cr calon suami yg teror masak kot..hahaha..(n_n)

Mar said... Click To Reply!

owk bezday 24 ea,.bln 12 jugak upeny,.slam aidiladha ea,.

ninie_azriena said... Click To Reply!

mar: sama ker ?? hehe..salam aidiadha juga..

tinggal jejak :)