Sunday, November 07, 2010

ATTENTION SEMUA !!

www.tips-fb.com


hehe..kalau rakan2 blogger yang lain perasan, ninie ada tambah TONGKAT SAKTI nie kat sidebar blog comel ninie nie..untuk pengetahuan semua, ninie ada wat 1 blog lagi dan blog tu hanya untuk giveaway & contest2 yang akan dan bakal ninie join ( insyaallah ). kalau rajin2 tu dan nak tahu contest apa yang ninie dah join, klik lah pada TONGKAT SAKTI tu tau..huhu..



ait..ada compact powder pula lah..hehe..nanti bila kawan2 ninie yang ninie sayang ni dah sampai kat blog contest tu, ada pula lah pic comel ni..pic nie akan membawa korang semua ke blog ninie yang sebenar ( my diary ) hehe..so, usha2 lah nanti tau..jangan lupa follow dan tinggalkan jejak anda semua di sana..ok kawan2 ?? love u !!

10 tinggalan nota:

Amir Izzat said... Click To Reply!

wah! tongkat sakti..nak mintak hajat boleh ngan tongkat itu? hehe..

ninie_azriena said... Click To Reply!

amir: hehe..cepat lah minta..(n_n)

Nuff4u said... Click To Reply!

salam ziarah malam..tnet slow ...

ninie_azriena said... Click To Reply!

Nuff4u: alow cyannyer..salam balik yer..(n_n)

✿....rossa alina....✿ said... Click To Reply!

cutenye tongkat sakti tu..huhuhu..

ninie_azriena said... Click To Reply!

rossa: hehe..kiut ker ?? tanks ya..(n_n)

+akufobia+ said... Click To Reply!

singgah nanti.hee.

ninie_azriena said... Click To Reply!

akufobia: singgah tau !! huhu.. (n_n)

nas said... Click To Reply!

waa...cayalah..ader tongkat sakti....hehehe...tapi hadiahnyer ehem2 la....xsesuai kot untuk aku...awek xde lagi...err..bagi kat mak leh kot :P
akan aku wusha~

latest entri:

Blog nas letters sudah berusia 6 bulan

ninie_azriena said... Click To Reply!

nas: hehe..tu bukan hadiah lah..ni msty kes tak baca tol2 nie..dah kuar topik lah nas..hahaha..(n_n)

tinggal jejak :)