Saturday, November 06, 2010

~ KAU MUZIK DI HATIKU ~

www.tips-fb.com

Ninie suka kotak muzik..suka sangat2..dari kecil ninie kumpul tapi sebab dulu ada adik kecil, banyak lah kotak muzik ninie yang dah jadi arwah..hehe..cantik tak ?? Kalau nak tahu, ni hadiah dari si dia masa first time kitorang jumpa hari tu..bukan hadiah ann kitorang tau..jgn salah faham ye..huhu..ninie ingat lagi, masa tu si dia datang rumah nenek naik motor..cute sangat2..segan sangat nak kenalkan pada mama..ninie pun tak biasa bawa kwan lelaki dating rumah..si dia yang pertama..dah agak lama borak, tiba2 si dia keluar..ninie ingat si dia dah nak balik, rupa nya si dia datang bawa hadiah tok ninie..sangat2 teruja !! Sekarang kami jauh dan masing2 sibuk dengan urusan sendiri..tapi masa untuk berdua tetap ada..cinta jarak jauh, ninie akui memang banyak risiko nya..tapi yang penting, hati kami ikhlas dan setia pada cinta kami..irama muzik dari kotak muzik pemberian si dia ni, jadi peneman tidur ninie setiap hari..COMEL !!

20 tinggalan nota:

Emilia Emira said... Click To Reply!

yepp..cinta jarak jauh mmg bnyk risiko...=))

ninie_azriena said... Click To Reply!

emilia: hehe..tau takper..sabar2..(n_n)

L.O.V.E hUnTeR said... Click To Reply!

thanks 4r dropping by..:) nice blog

ninie_azriena said... Click To Reply!

love hunter: tanks dear..

MsFazlillah said... Click To Reply!

chumelnyer~

Shahrizah said... Click To Reply!

Hmmmm....syahdunya......indahnya zaman percintaan...pasti rindu dengan si dia kan!!!???

ninie_azriena said... Click To Reply!

MsFazlillah: mmg cumel..tanks yer..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

shahrizah: huhu..ninie memang rindu si dia sangat2..(n_n)

Syazwana said... Click To Reply!

sweetnye..
^^

w4n!3 said... Click To Reply!

bahagianya nini....
hehehehehe
:)
semoga bahagia selama2nya....

ninie_azriena said... Click To Reply!

syazwana: kamu lagi sweet tau !! huhu..(n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

w4n!3: hehe..tanks yer doakan ninie..harap2 cmtu lah hendak nyer..amin..

AnWaRnAiM said... Click To Reply!

>.< he~

ninie_azriena said... Click To Reply!

naim: huhu..(^___^)

Anis izyan Abd Rahman said... Click To Reply!

comel
take care of it dear~

ninie_azriena said... Click To Reply!

anis: i will..tanks a lot dear..(n_n)

aku pencerita said... Click To Reply!

sgt comell......

ninie_azriena said... Click To Reply!

aku pencerita: tanks yer..(n_n)

+akufobia+ said... Click To Reply!

rosak kan.dangg.haha.

ninie_azriena said... Click To Reply!

+akufobia+: haha..jeles ah tue..dush2..blasah dyer..(n_n)

tinggal jejak :)