Monday, December 06, 2010

UIA + POLITEKNIK KOTA BHARU

www.tips-fb.com



huhu..
sangat lah rindu pada si dia..
si dia dah kembali menyambung pelajaran di POLITEKNIK KOTA BHARU
emm, nun jauh di klatey..
sementara ninie pula, ada di UIA,GOMBAK

BERAPA JARAK SEBENAR KAMI ???
tak nak kira ! tak nak kira ! tak nak kira !
jauh sangat kot..huhu
rasa cam nak nangis jer, tapi nak buat macam mana kan
dah nama  pun study, kena lah berkorban

emm..satu perkara yang ninie paling tak suka
bila ramai orang yang cuba ambil kesempatan dalam perhubungan kami..
mentang2 lah kitorang ni jauh, korang ingat senang2 jer kitorang nak mengalah ??

TIDAK !!!!

insyaallah, selama mana diizinkan ALLAH,
ninie dan si dia akan bertahan dan perjuangkan cinta kami..
korang kalow menyampah ngan hubungan kitorang, korang punya pasal lah ok..
ninie dah tak nak diamkan diri lagi
jangan fikir yang ninie tak pandai nak melawan,

buat si dia, saya rindu awak sangat2..study elok2 yer..

ILYSM !!!

ICH LIEBE DICH !!!

16 tinggalan nota:

acepa weet said... Click To Reply!

heee btol ninie.jgn bg org lain amek kesempatan atas jarak nie.heee..moge both of u hepi selalu~~

ninie_azriena said... Click To Reply!

acepa : huhu..betul3x..insyaallah ninie akan cuba wat yg terbaik..tanks dear..(n_n)

Anis izyan Abd Rahman said... Click To Reply!

semoga kamu kekal dan happy2 slalu !!!

ninie_azriena said... Click To Reply!

anis : amin..amin..amin..harap2 camtu lah anis..tanks tau..:)

e5 said... Click To Reply!

seronoknyer menyintai dan dicintai...

Far8 budak baik said... Click To Reply!

wahhhhh..kau dah kat uia gombak ehh..
waaa..aku bru nk msuk 8 dec ni hihi

Farihah Ahmad said... Click To Reply!

kira perjuangan jgak neh :)

btw, cuti sem da nk abeh. tak rela ah nk blik :((((

ninie_azriena said... Click To Reply!

e5 : huhu..btol2..kamu juga boleh..(n__n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

far8 budak baik : eh2, sama lah kiter,,ninie pun masuk 8hb nie (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

farihah : haha..kira perjuangan ah..huhu..jgn malas2, study2..(n_n)

nas said... Click To Reply!

owh..mmg jarak korang jauh tuhh...jarak jauh bukan penghalang kan..hehehe...harap2 korang berdua stadi elok2 disana nanti ea :)

tips menjadikan blog kelihatan lebih profesional dan cantik

alinac lover said... Click To Reply!

mujur dlm malaysia juga

maCy said... Click To Reply!

wow. hik3. selamat bertahan ;D

FARISZ@AZ.Com said... Click To Reply!

Kahwen sajelah.
Tiada siapa mampu dan layak ganggu perhubungan yang halal.

Mencari yang halal itu fardhu :) (mcm iklan ubat gigi mukmin pula)

rockinsudu said... Click To Reply!

semoga kekal bersama :)
long distance rel neyh kene byk prcaya :)

aleen aiden said... Click To Reply!

wuuu,boley tahan jauh jugak 2..long distance relationship nih kene byk sabar..dugaan byk..heee :P

tinggal jejak :)