Monday, January 24, 2011

sweet present for my last teenagers age..:)

www.tips-fb.com

dah lama tak update blog..sesungguhnya tersangat2 lah busy sejak bergelar siswazah di UIA nie..still cuba nak sesuaikan diri dengan keadaan di sini..macam2 dah berlaku sejak ninie tak tulis blog nie..and kalau nak story pun, benda dah lepas kan..banyak sangat nak cerita..huhuhu..tapi ada satu benda yang ninie nak sangat2 cerita dan kongsi dengan blog kesayangan ninie nie..


25/12/2010


peristiwa ni jadi sehari selepas ninie sambut ulang tahun ke 19 ninie tahun lepas..emm..perancangan yang terlalu sempurna dari kawan2 dan juga si dia yang tersayang sampai ninie sendiri tak sedar..nakal sangat2 tau diorang nie..rasa nak cubit2 jer tau !!!


actually si dia datang dari kelantan tok celebrate bufday ngan ninie..even terlewat satu hari, tapi ninie sangat2 terharu dengan apa yang dah si dia buat untuk ninie..tak pernah terfikir pun dia nak bagi kejutan macam nie..KELANTAN n GOMBAK sangat lah jauh...kesian juga kat si dia coz terpaksa dok dalam bas berjam2 tok jumpa ninie..apa yang pasti, si dia tak datang keseorangan..tapi berteman tau...so sweet..nak tau tak saper teman dyer ??? meh ninie tunjukkan yer...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
( hadiah dari si dia )
>> cincin pun dari si dia juga..<<

buat semua yang terlibat tok kenakan ninie aritue
tanks a lot u guys!!
ninie hargai sangat2 dan takkan pernah lupakan semuanya..
tanks sangat buat si dia, sudi buat kejutan yang paling manis dalam hidup ninie..

love u ~~~~

3 tinggalan nota:

saharinasaharudin said... Click To Reply!

hepi belated befday :)
comel laa teddy tu :)

nas said... Click To Reply!

hehhe...
besar nye teddy bear yg ko dapat...
lagi2 dapat cincin
ermm..
jaga relationship elok2 ea :)

latest entri:

1 hari 5 peristiwa; terakhir aku melakonkan watak 'mak' dan aku accident!

CikBulat said... Click To Reply!

Wahhh.. bestnye ko.. cinta ko memang unik :)

tinggal jejak :)