Friday, February 18, 2011

dugaan,,dugaan,,dugaan...sampai bila?? :(

www.tips-fb.com

emm, minggu ni memang minggu yang paling banyak dugaan buat ninie..lepas satu2 perkara terjadi..ninie pun tak tahu sampai bila ninie mampu bertahan nak hadapi semua nie..ninie tahu, makin banyak dugaan yang ALLAH berikan pada kita, makin sayang lah DIA pada kita..tapi sejujurnya, ninie sedih sangat2 dengan semua yang dah terjadi sepanjang minggu nie..

satu
( ihsan dari google )

handphone kesayangan ninie rosak tiba2 jer
tak tahu lah kenapa, coz mula2 semua nya ok jer
paling ninie terkilan sangat2
memory card pun rosak dan habislah semua gambar2 dalam tu hilang
emm..kejadian ni berlaku pada malam ninie nak ambil exam psychology..
ninie tak study pun coz memang tak boleh nak masuk dan fokus
asyik fikirkan fon jer..sangat2 terkilan coz tak da lah lama mana
ninie gunakan fon nie..:(

dua



air mata masih mengalir bila ninie menaip entry ni
ada sesuatu yang tersirat dalam setiap kejadian yang terjadi
memang payah nak berubah jadi yang lebih baik
apabila semuanya dah nak pulih seperti sedia kala
datang pula dugaan baru yang tak kurang hebatnya
semakin menjauh, menjauh dan menjauh
sehingga kan kadang kala
ninie tak tahu apa sebenarnya yang patut ninie lakukan
supaya dapat kembali menjernihkan semua yang dah terjadi


diari cinta,
maaf sangat2 sebab curahkan masalah dan kesedihan ninie pada kamu
ninie rasa lega sikit lepas dah luahkan semua nie
kamu setia temani ninie tatkala ninie mahu luahkan semuanya
ninie akan cuba jadi kuat
tapi tak tahu lah bila masa itu akan tiba

8 tinggalan nota:

belia bangkit said... Click To Reply!

bersabar yer atas segala dugaan...jgn gentar dan lemah untuk menghadapinya..

ninie_azriena said... Click To Reply!

belia : tanks..insyaallah ninie try ye..:)

mama hani said... Click To Reply!

ada hikmah disebalik semua yang berlaku...sabar ye...

ninie_azriena said... Click To Reply!

mama hani : emm..mengharap sangat dapat hadapi semuanya nie..tanks..:)

Anis izyan Abd Rahman said... Click To Reply!

ninie ~
kerana dugaan itu sebahagian dr hidup~
kite kene terime
yg pnting , hati mesti lapang dan + yah !!

ninie_azriena said... Click To Reply!

anis: emm, ninie tgh cuba trima yg berlaku..redha lah ni anis..nak wat cmner agy kan..tanks tau :)

cik orange said... Click To Reply!

sabar ye ninie...
nanti beli fon baru....

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik orange: huhu,,,dah beli dah :)

tinggal jejak :)