Sunday, February 20, 2011

sony ericsson ZYLO is the final choice

www.tips-fb.com


( ihsan dari google )

alhamdulillah, selepas pelbagai dugaan yang menimpa sebelum nie, ninie dah jumpa pengganti yang terbaik bagi supernova kesayangan ninie tue..actually pada awalnya ninie cadang nak beli c3, tapi bila fikir2 balik tentang kualiti gambar dan juga function2 yang lain, ninie decide tuk pilih ZYLO !!!! huhu....bentuk dyer comel and actually ada je yang warna pink, tapi ninie lebih tertarik pada warna merah nie..tak tau lah naper kan..hehehee.....harap2 ZYLO ni sentiasa dalam keadaan baik2 dan tak mudah rosak lah..huhu...:) 

nota : tak perlu risau agy bila nak taip mesej coz ZYLO ada keypad yg lembut :)

11 tinggalan nota:

iekasub said... Click To Reply!

zylo memang comel! ramai sangat kawan saya pakai ni sekarang :D

ninie_azriena said... Click To Reply!

iekasub:hehe,,yeker ieka ?? ninie geram tgk zylo nie...comel sgt2 !!! :)

cik orange said... Click To Reply!

cantik nyer...fon nie..
comel...
hope bertahan lame....
sesuai tuk ninie...
pink pon cantik gak kan...

Anonymous said... Click To Reply!

auww..akhirnye mama gune hp nie!! congrates...--NUNU

Arshieda Nabila said... Click To Reply!

comeila noin....how much??

CikBulat said... Click To Reply!

brape ko bantai nie???

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik orange: huhu..harap2 camtu ler..jgn lah rosak2 agy...:)

ninie_azriena said... Click To Reply!

nunu: mama punya tak semahal c6 kamu dear :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

arshieda: ngee~~~~murah jer wei :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik bulat: around 4 lebih jer...kat carefour kow tue ah..hahaha :)

nas said... Click To Reply!

ermmm..hilang satu..
dapat satu..
maksud aku hilang sbb hp dh rosak..so harap2 hp yg baru ni elok2 belaka ea :)

tinggal jejak :)