Saturday, March 05, 2011

success prereg...no short sem :)

www.tips-fb.com



( sape nak group sama klik ah cnie )


huhu..
alhamdulillah,
tersangat2 lah lega lepas dapat add subjek2 yang ninie nak tok sem baru di UIA nanti
ingat nak buat short sem, tapi dah penuh lah pula kan..
terpaksa ah mengalah dengan senior2 tu..kasi can kat dorang amek dulu lah...:)

untuk sem baru yang akan start bulan 9 nanti 
(cuti lama giler dan masanya tuk gemukkan badan yang memang dah gemuk)
ninie decide nak amek subjek2 yang kat atas tue
tapi tak confirm agy lah kan camner..
semua nya 19.5 credit hours..
agak berat ah sem baru t coz tambah subjek yang ninie memang minat sangat2
" BAHASA ARAB "
(n_n)

apa2 pun, skung dah makin busy coz nak dekat final dah hujung bulan 3 nie..
doakan ninie dapat buat yang terbaik yer..
harap sangat2 pointer tok sem 1 kat UIA nie MANTOP !!!! 

7 tinggalan nota:

cik orange said... Click To Reply!

bnyk nye subjek best....tilawah,hadith,qur'an...
ninie mesti superp subjek bahasa arab time sekolah dulu kan....
do the best.....

ninie_azriena said... Click To Reply!

cik orange: huhu..best ker?? ninie cuak nak amek nie..macam banyak jer..takder lah teror mana arab tue, kalow teror dah EXEMPTED tau :)

Farihah Ahmad said... Click To Reply!

wah ada intro to history! nak tution? ;p

nas said... Click To Reply!

pergh,.... macam susah gak subje2 ko.. banyak kot dalam 1 sem.. hehehe
bahasa arab ninie da amek sehingga form 5 ek? nas baru je nak belajar B.ARAB time sem 4 ipta ni
mmg lambat.. ho3

filem hantu dan seram mempengaruhi minda masyarakat??

ninie_azriena said... Click To Reply!

farihah : haha..ada wat tuition free ker ?? why not ?? :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

nas : tau takper..mau senget otak ninie nie nanti..huhu..mmg ah dah amek smpi f5, tp dah dekat 2 tahun tak blaja arab nie...dah lupa pun..hahaha :)

PReDicToR said... Click To Reply!

ok...gud luck!!

tinggal jejak :)