Sunday, April 10, 2011

EXAM HABIS...MY LOVELY BRO DAH TAKDER :(

www.tips-fb.com



alhamdulillah...selepas hampir 2 minggu lebih ninie hidup bergelumang dengan paper2 exam yang tersangat2 lah membuat ninie sakit kepala...ninie berjaya juga menghabiskan kesemuanya semalam...even ninie terpaksa lalui exam dalam keadaan yang tak berapa nak sihat...ninie tetap cuba buat yang terbaik..dan ninie harap, result ninie untuk sem ni bagus dan memberangsangkan...huhuhu...

tapi......................



ada satu kejadian yang buat ninie sedih dan terkilan sangat2...even dah habis exam..ninie terkilan sebab tak dapat nak anta abg kesayangan ninie kat airport..kebetulan semalam petang, dia bertolak ke indon untuk kerja kat sana selama 5 tahun...ishk2...sangat2 terkilan dan masa tengah jawab exam semalam, asyik teringat jer..mungkin ader hikmah di sebalik nyer..tak der rezeki ninie nak jumpa dia sebelum dia pergi..insyaallah, kalau tak de aral, ninie nak pi indon and jenguk abg ninie kat sana..doakan dia bek2 yer kat sana..emmm


to my lovely bro : even kow suka mara aq, cari gadow ngan aq, buli aq...aq rindu semua tue.. takde dah org nak bw aq ronda2..takde sape nak masakkan untuk aq bila aq lapar tgh2 malam...huhuhu...mish u!!!! :(

 sem depan aq nek INSPIRA kow ke UIA !!! :) 


8 tinggalan nota:

dya adriza said... Click To Reply!

alolo ciannya ninie.. sbr tau.. ada hikmah di sebalik tu.. kalau kita rndu dia, nt dia pun rndu kita gak =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

dya: huhu..harap2 gtu lah kan :)

I wong (依之汉) said... Click To Reply!

ingatkan bro dah tiada tu maksud nya tiada...ish2... teruk gak saya eak..

Mia Liana said... Click To Reply!

semoga berjaya... :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

I wong: hehe..still ade tau, cuma tiada di malaysia lagi :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

mia: tanks sis :)

warda said... Click To Reply!

jgn cdey2 k..nnt ninie g lawat abg ayie kt indon ek..=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

kak warda: huhu..meh2 kita ramai2 pi indon k :)

tinggal jejak :)