Sunday, May 22, 2011

ATTENTION BUAT FOLLOWER2 NINIE !! 10 cabaran menanti !!!

www.tips-fb.com

yeay !!! actually, ninie dengan besar hati dan suka hati nya menerima cabaran yang diberikan oleh sorang rakan blogger ninie nie..CIK NANA..dengar kata dia bagi ninie 10 cabaran yang harus ninie selesaikan...banyak kan ?? insyaallah, ninie akan cuba selesaikan semuanya walaupun tak dapat nak update tiap2 hari sebab agak busy sikit nak siapkan report card murid2 ninie (n_n)


  1. DAY ONE : 10 THINGS ABOUT YOU
  2. DAY TWO : 10 THINGS YOU LOVE
  3. DAY THREE : 10 THINGS YOU HATE
  4. DAY FOUR : 10 THINGS YOU WANT TO SAY TO ONE PERSON
  5. DAY FIVE : 10 WISHES
  6. DAY SIX : 10 ITEMS YOU CAN'T LIVE WITHOUT
  7. DAY SEVEN : 10 IMPORTANT PEOPLE
  8. DAY EIGHT : 10 OF YOUR FAVOURITE SONGS
  9. DAY NINE : 10 WAYS TO WIN YOUR HEART
  10. DAY TEN : 10 FINAL WORDS 

tu lah antara cabaran yang ada..harap ninie dapat selesaikan semuanya satu demi satu..tenkiu nana sebab tag ninie tau.. (n_n) ninie nak tag benda nie kat semua FOLLOWER ninie !!! buat tau korang !! saper2 yang sudi terima tag ni, tinggalkan komen kat ruang bawah ni tau..

20 tinggalan nota:

Anis izyan Abd Rahman said... Click To Reply!

alamak , ade 2 tag tertangguh dari ninie la kirenyer anis nie yeh ~ hhehehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Anis izyan Abd Rahman ayokkkk...takper2..take your time dear..juz for fun jer tag nie (n_n)

:: Into The New World :: said... Click To Reply!

wahh..banyaknya kena buat kihkihkih

ninie_azriena said... Click To Reply!

@:: Into The New World :: haha.tau takper..try lah buat pelan2 yer (n_n)

:: Into The New World :: said... Click To Reply!

kalo buat sekaligus tak boleh ek ? sbb nk tggu smpai hari 10 ari tu sy da balik kampus ..heehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

@:: Into The New World :: boleh jer..apa salah nyer..silakan (n_n)

*assyiera* said... Click To Reply!

tu dye ninie..
dapat homework..
hehee..
tarikh submit bile ni?
karang xsiap kene dende x?
haha..

NARDtheNERD said... Click To Reply!

ooopsss.
i pun terkena ke?
:P

ninie_azriena said... Click To Reply!

@*assyiera* hahaha..
tau takper..
ni homwork tok kamu tau..
takder tarikh akhir submit..
boley wat biler2 jer.. (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@NARDtheNERD opkos lah nard (n_n)
buat tau, jgn tak buat..ty cikgu babap tau

ghostgulz said... Click To Reply!

hee ~ interesting. nanti orang buat. ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@ghostgulz buat tau wawa (n_n)

:: Into The New World :: said... Click To Reply!

sy join tau cik nini :)

NaEl said... Click To Reply!

nak buat jugak lah. hehe :D

*assyiera* said... Click To Reply!

@ninie_azrienaok cekgu, ary ni saye mule. hehe.. selamat abez an hwork ni jugak yea.. gaga.. :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@:: Into The New World :: orait..selamat menjoinkan diri tau (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@NaElsilakan lah (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@*assyiera* hehe..tgh mencuba lah nie..curi2 masa..mgkin akan tertangguh coz ninie nak balik kampung (n_n)

*assyiera* said... Click To Reply!

@ninie_azrienagud :)
waa.. bez nye balek kampung :)
saye pun maybe tetunde.. keje kawen banyak. hehe.. moge selamat sampai ke kampung yea :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@*assyiera* hehe..insyaallah..tanks tau..t ninie dah balik, kita sambung men tag (n_n)

tinggal jejak :)