Sunday, May 22, 2011

[ TAG ] 5 perkara je (n_n)

www.tips-fb.com

hola2..ninie dapat tag dari awek cun lah..huhu..semuanya ninie buat sekarang juga tau.buat awek cun, sorry lambat sikit buat tau,,dah berkurun ler tak buat tag2 nie semua..lalalala..


5 tarikh penting  
  • birthday ninie ( wajib2 nak minta hadiah kat orang )
  • birthday family ninie ( abah, mama, abg, adik )
  • birthday si dia tersayang ( opkos my S.A !! ) 
  • anniversary ninie dan si dia ( 3/11/09 )
  • anniversary mama n abah  

5 perkara dibuat semalam  
  • belajar memandu kereta dan motor kat akademi
  • mengurut dengan mama ( sakit kepala berjemur masa memandu tu )
  • makan !!! ( penting tu ) 
  • tengok AF ( tension to banyak sgt drama lah )
  • gempar dgn kejadian tanah runtuh ( AL-FATIHAH )

5 perkara buat korang happy
  • dapat bersama dengan orang2 yang tersayang
  • dapat hadiah kotak muzik dari si dia 
  • apa juga perkara yang ninie dan si dia lakukan bersama
  • berblogging dengan rakan2 blogger yang lain
  • semua nya best lah !!! 

5 sebab jawab soalan 
  • nak update blog ninie
  • sebab awek cun yang kasi tag nie ( miss azza )
  • sebab rasa nak jawab..
  • soalan simple and syok
  • dah lama tak dapat tag dari kawan2 

5 kawan yang nak di tag 

ok dah siap..kowang2 yang kena tag nie, jangan buat-buat lupa pula tau..hehe..sila buat dengan hati yang ihklas tau  

 

6 tinggalan nota:

nas said... Click To Reply!

aku tengok AF baru tadi
sbb smalam g hospital tengok atuk jap
so terlepas la...
hehee
sedih la pasal berita tanah runtuh tu :'(

butterflies Lovers said... Click To Reply!

hehehe yayy!! dah siap \(^_^)/
wahh! tgh belajar driving ek cyg?
gud luck taw, senang jek!
nnti bile test JPJ, kenyit jek mta dgn abg JPJ taw, ekekeke :P

ninie_azriena said... Click To Reply!

@nas tension jer ngan af..banyak sgt drama lah.geram jer..

tu lah kan..kesian sgt2 kat dorang
tapi tu semua takdir..kita doakan lah dorang

ninie_azriena said... Click To Reply!

@butterflies Lovers ngee~~ tamo lah kenyit mata ngan jpj tue..ninie nak kenyit kat cik abg syg jer (n_n)

*Fawa* said... Click To Reply!

amek dah nie.. huhu

ninie_azriena said... Click To Reply!

@*Fawa* bagus2..gud gurl tau :)

tinggal jejak :)